Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


M. Williams i Naomi Watts u borbi za Marilyn Monroe
Obje će glumice zaigrati Marlinku u nadolazećim filmovima, no koja će to odraditi vjerodostojnije?

M. Williams i Naomi Watts u borbi za Marilyn Monroe

PIŠE: Katarina Hrgović

Zašto jedna biografija kada se mogu napraviti dvije? U prosincu prošle godine objavljeno je da su počele pripreme za film "My Week with Marilyn" u kojem je ulogu holivudske ikone Marilyn Monroe trebala zaglumiti Michelle Williams. Sada su pristigla izvješća o tome kako će se spomenuti Weinsteinov projekt boriti s nadolazećim filmom pod nazivom "Blonde", a koji će također prenijeti dijelove života legendarne Monroe koju bi u ovoj verziji trebala utjeloviti Naomi Watts. 
 
"My Week with Marilyn" - Michelle Williams
 
Ovaj film u produkciji Weinsteina fokusirat će se na vrijeme koje je Marilyn Monroe provela u Engleskoj, gdje je snimala filmove "The Prince" i "Showgirl" s Laurence Olivierom. Ralph Fiennes trebao je zaigrati kultnog šekspirijanskog glumca no, ironično, povukao se iz projekta kako bi snimio vlastiti film, "Coriolanus", odnosno filmsku adaptaciju Shakespeareove tragedije (neke je scene za ovaj film posljednjih tjedana snimao u susjednoj Srbiji). U tijeku je potraga za novom glavnom muškom ulogom, a "My Week with Marilyn" režirat će Simon Curtis.
 
 
"Blonde" - Naomi Watts
 
2000. godine Joyce Carol Oates napisao je povijesnu novelu na temelju svojih saznanja o tome kako je izgledao privatni život Marilyn Monroe. Prvotno zamišljeno kao novela, njegovo je piskaranje rezultiralo sa preko 700 stranica knjige koja je ubrzo postala bestseller. Knjiga je već ekranizirana u obliku mini serije na kanalu CBS, no sada je vrijeme i za veliko platno. Redatelj filma "Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda", Andrew Dominik, režirat će i ovaj film, a samo snimanje započinje u siječnju iduće godine.
 
 
Pred obje je glumice postavljen težak zadatak, jer nije dovoljno samo navući bijelu haljinu i napraviti vintage frizuru poput one kakvu je nosila Monroe. Koja od njih dvije će uspjeti vjerodostojnije prikazati Marlinku?
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    aya aya @ 20.5.2010. 12:16

    Marlinku ???

      ) ponajmanje "po Vuku"Osnove hrvatskog pravopisa - strana imena ne mogu se deklinirati (a
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala