Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Visoko društvo preokrenuto naglavačke u novoj najavi za Feud: Capote vs. The Swans
Antologijska serija Ryana Murphyja vraća se sa zvjezdanom glumačkom ekipom

Visoko društvo preokrenuto naglavačke u novoj najavi za "Feud: Capote vs. The Swans"

Svađa se ponovno sprema na FX-u s novim trailerom za drugi dio hit antologijske serije Ryana Murphyja, Feud: Capote vs. The Swans. Sa zvjezdanim ansamblom predvođenim Naomi Watts i Tomom Hollanderom, nova sezona podsjeća na gorčinu posijanu između slavnog pisca Trumana Capotea (Hollander) i njegovih Labudica, elitnih žena iz visokog društva koje su nekoć činile njegov najuži krug društva.

Nakon što je stekao njihovo povjerenje i postao njihov pouzdanik kada je riječ o njihovim najdubljim i najmračnijim tajnama, spalio je sve mostove razotkrivši ih sve slabo prikrivenim izvatkom iz svoje knjige Uslišane molitve u časopisu Esquire. Trailer otkriva bijes radi njegovih postupaka.

Prikladno postavljen uz pjesmu "You're No Good" Linde Ronstadt, trailer počinje pokazujući zamke visokog društva - "Seks, novac i beskrajna avantura".

Žene koje žive na ovom svijetu, poput Barbare "Babe" Paley (Watts), Slim Keith (Diane Lane), C.Z. Guest (Chloë Sevigny) i Lee Radziwill (Calista Flockhart) pomoću svoje ljepote i sofisticiranosti skrivaju što se događa iza zatvorenih vrata. Capote, međutim, sluša sve afere i skandale i uživa u tračevima kao prijatelj tih žena. Nakon što objavi tekst koji otkriva tko su te žene zapravo, Labudice se zaklinju ne samo da će ga odsjeći iz visokog društva, već i da će ga uništiti. Njihovi su životi bačeni u kaos, ali Capote čini samo ono što vjeruje da pisac treba činiti - isporučuje nešto "krvavo, oštro i stvarno".

Capote vs. The Swans crpi nadahnuće iz knjige Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal, and Swan Song for an Era Laurencea Leamera. Za Capotea, serija će pratiti njegov pad u samouništenje koje je potaknuto njegovim ulomkom i kasnijim protjerivanjem iz visokog društva. Kao Feud: Bette i Joan prije gotovo sedam godina, čini se da neće nedostajati sitničavosti i javnog izlaganja detalja svađe.

U seriji također glume Demi Moore kao Ann "Bang-Bang" Woodward, Molly Ringwald kao Joanne Carson, Joe Mantello kao Jack Dunphy, Russell Tovey kao John O'Shea i pokojni Treat Williams u jednoj od svojih posljednjih uloga.

Svađu između Capotea i Labudica pratimo od 31. siječnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala