Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Pogledajte Kikijev rakijaški show program
Neven Ciganović odlučio je napraviti nezaboravan rođendanski party na Farmi što je najbolje iskoristio Kiki

Video: Pogledajte Kikijev rakijaški show program

Nakon što je Nikol Bulat napustila Farmu, Drele je najavio gosta koji će provesti noć s farmerima te ih malo modno osvijestiti. Dok su farmerice oduševljeno pljeskale Nevenu Ciganoviću Cigiju koji ih je pozdravio: "Dobro večer dragi seljačići", dečki su bili vidno šokirani, Kiki se podsmijavao, a Antonio je rekao: "Ovo je shit!". Drele je otkrio farmerima da je Cigi došao s njima proslaviti svoj 40. rođendan, te se ispričao što je spomenuo točan broj godina "kako se damu inače ne pita za godine".

Budući da je većina farmera bila izrazito vesela, a gost pomalo trulog raspoloženja, odlučili su još začiniti večer pa su zamolili Ivana da u hodu izmisli nastavak farmerske himne. Ivan je, kako bi popravio raspoloženje, izmislio nastavak svoje popularne farmerske himne. "Idemo do Farme, čekamo lipe cure, je li imate malo rakije, večeras zapivajmo za krave!", maštovito je izmislio Ivan.

Kako farmeri jedva dočekaju da se konačno opuste nakon tjednih zadataka i dvoboja, ovaj su se put opustili uz koju kapljicu više, pa je tako Kiki i sam priznao da je pretjerao. Potegnuvši još jedan guc rakije svima je rekao: "Sutra će u svim novinama pisati Rahimovski se napio k’o svinja, al’ nema veze!".

 

Kad mu je Branka rekla da malo lakše pije jer će se pokočiti, u šali joj je objasnio: "Meni su na rendgenu dva puta tražili jetru nisu je našli! Rekli su mi, ako nema vaš otac, ne trebate imati ni vi!". Ona mu je spremno odgovorila: "Nisu ti pronašli jetru jer ti umjesto nje imaš mini bar!".

Stilist ju je ispravio rekavši kako bi on prije rekao da on ima kanister, a ne jetru. Nakon šala na Kikijev račun složili su se kako je domaća rakija koju du dobili uistinu jaka, ali da ju mogu popiti jer im je Žana ostala pa slave. Cigi je svima dao dobronamjeran savjet: "Sad trebate više odustati od nje! Ona vam ima devet života poput mačke, pazite je se!".

Trubači, koji su bili glazbena podloga za veliko slavlje, i rakija učinili su svoje, pa je Kiki zabavljao sve farmere te im neprekidno ponavljao kako voli svoju ženu Ivu. Cigi je komentirao kako mu je "žao što nije išao s Kikijem vidjeti kako riga".

Do dugo u noć Kiki je zabavljao farmere zahvaljujući količini rakije koju je unio u svoj organizam i trubača koji su ga bacili u trans. U kuhinji je Jeleni, Josipu i Ivanu htio 'rastumačiti' neke stvari te se uslijed objašnjavanja dreknuo prema kameri: "Neću sad, ne snimaj me!", te se nakon par trenutaka popeo na stolac. Na njemu je kratko ostao, jer nije uspio održati ravnotežu, ali od 'poljupca s podom' spasio ga je Ivan, koji ga je čvrsto pridržao. Kiki je zatim počeo hodati žustro po kuhinji pričajući usput 'zanimljivosti' o Jeleninoj prijateljici Mireli, koju osobno poznaje.

 

Najednom se uhvatio za dovratnik te viknuo: "Neću ništa ja pričat! Ja volim svoju ženu Ivu i ona može biti ponosna na mene!", a Jelena je komentirala kako je sada Iva "sigurno ponosna na njega". "Nije, al' nema veze. Ali može biti ponosna što ja pred milijun ljudi kažem da je volim. A ovi pederi nek' snimaju svi!", odvratio je nacugani Kiki. Dok su Ivan i Josip nijemo promatrali prizor, Jelena je konstatirala kako je Kiki "agresivac s osmjehom na licu". Kiki je zatim otišao do farmera koji su bili u spavaonici, te ih zamolio da mu kažu kako da dođe do svoga kreveta.


Branka je zatim počela kritizirati Kikija kako je stalno pio i povraćao, a on je zaključio kako se "prepio". Jelena ga je zatim informirala kako je izgledala ta "prepitost" usljed koje je hodao s nožem po kući te ga skoro slomio, kako je bacao kobasicu po podu te je bocu vina htio baciti u kameru. "Meni se čini da se ti još nisi otrijeznio", poručio mu je Cigi dok se Kiki čudio svojim rakijaškim aktivnostima.

http://farma.novatv.hr/

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala