Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Pobjednik Farme 3 - Kiki Rahimovski!
Nakon trinaest tjedana znoja, blata i suza, ali i pjesme i plesa, pobjedu je odnio Kiki Rahimovski

Video: Pobjednik Farme 3 - Kiki Rahimovski!

Odnio kući 269 000 kuna

Kiki Rahimovski pobjednik je ovogodišnjeg, trećeg po redu reality showa Farma. Potpuno neočekivano, ako imamo u vidu Josipova četiri imuniteta, po kojem se dalo naslutiti da bi se najveći broj glasova i u finalu mogao ponoviti. No, ipak je najviše gledatelja gasalo za Kikija te mu tako osigurali pobjedu i 269 000 kuna.

Kiki nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo što je nagrada došla u njegove ruke, te će vjerojatno, kako je i najavio, riješiti stambeno pitanje za sebe i svoju obitelj, koju će nakon trinaest tjedana izolacije napokon zagrliti i izljubiti.

Neosporni kralj Arene

Kiki Rahimovski apsolutni je kralj Arene, budući da se četiri puta tamo našao kao duelist i uspio izaći kako pobjednik. Nakon što je porazio Ivana Hrvatsku, Stjepana Božića i Antonija Marušića, Kiki je, suprotno svim očekivanjima porazio i majstora pile, Elija Piska.

Kiki Rahimovski dobro se slagao s farmerima, te je rijeko ulazio u sukobe. Jedino mu to nije uspijevalo s Brankom Mutti, s kojom jeuglavnom bio u 'stanhju napetosti'. Kiki je u jednom trenutku odlučio Branki pružiti ruku pomirenja, tako da su se tenzije stišale. Odnos ostalih farmera prema Kikiju odvijao se na faze - od zahlađenja do obožavanja.

Kiki će svim ostati u dobrom sjećanju

Najviše ćemo ga pamtiti po kulinarskim (ne)sposobnostima, nesnalaženju u građevinskim i poljoprivrednim poslovima, zanimljivu odnosu prema Nikol koji je varirao od krajnje netrpeljivosti do simpatije i koketiranja.

No, Kikiju treba skinuti kapu što je uspio ostati hladan na Brankine i Ivine provokacije. Sjećat ćemo ga se i po duhovitosti, specifičnom smjehu te fenomenalnu glasu i pjevanju.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala