Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tomislav Pavlović pobjednik sedme sezone showa Farma
U finalnom troboju su se za nagradu od 500 000 kuna borili Tomislav, Dora i Prince

Tomislav Pavlović pobjednik sedme sezone showa "Farma"

Sedma sezona popularnog showa iznjedrila je novog pobjednika Farme – u troboju s Dorom i Princeom, Tomislav je izašao kao pobjednik osvojivši tako iznos od 500 000 kuna.

''Kada je upala ta zadnja loptica, hvala Bogu, kao da mi je kamen pao sa srca, a tako isto sam i ja pao na onaj pod čisto da se zahvalim dragom Bogu i svim ljudima koji su navijali za mene. Osjetio sam tu njihovu podršku koja mi jako puno znači'' izjavio je Tomislav Pavlović.

U finalnom dvoboju superfinaliste dočekao je poligon u kojemu su najprije morali prepiliti dasku, a potom se s njom poslužiti kako bi prešli most sastavljen od konopa. Sa svakim prelaskom mogli su prenijeti po jednu lopticu, a pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav pokazao kao farmer čeličnih živaca i mirne ruke te tako jedini uspio balansirajući sve tri loptice utjerati u pripadajuće rupice. ''Čuo sam odmah izjavu od svog sina koji je rekao pobijedit ćeš tata i ta slika mi se stvorila prva pred očima. Sutra ću doći doma točno onako kako sam htio'' poručio je Tomislav.

Nešto prije samog troboja farmere je posjetio mentor Jure kako bi se oprostio s njima. Farmeri su mu predali zastavu, ali i otpjevali pjesmu koju su skladali samo za njega. ''Pogodili su u sridu, znači da su me razotkrili. Stvarno su me dirnuli beskrajno, nisam imao riječi. Poklonili su mi ono što ja jesam, a to znači pjesmu. To mi je najdraži poklon. Bili su dobri, predivni'' kazao je Jure ne skrivajući suze te zaključio: ''Dirnulo me je u dušu. Ovako emotivan dan nisam ni blizu očekivao, ali to je ta ljudska spontanost!''

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala