Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Mutti - Nikol je nitko, a ja sam netko!
Branka ponovno opijena alkoholnim parama napala Nikol i dovela situaciju do usijanja

Video: Mutti - Nikol je nitko, a ja sam netko!

Branka je, iako je i trijezna vrlo iskrena, uz koju kapljicu (pre)više gotovo svim farmerima rekla što ih ide. Osim što ju je Stjepan upozorio da je pomalo naporna savjetovavši ju da se smiri, Branka mu je bez dlake na jeziku odgovorila: "I ti si mislio da si jak, pa si se prevario", aludirajući na njegov poraz u dvoboju.

Svađa Branke i Nikol umalo završila fizičkim obračunom

Zatim se okrenula Nikol koja je sjedila do nje spustivši joj kako je ona za vrijeme svog boravka na Farmi počupala tek nekoliko korova, dok ih je ona počupala na tisuće. "Znači što Mutti, to sam čupala ovim noktima. Ako te zagrebem njima, znat ćeš koliko sam iščupala korova!", nije joj pjevačica ostala dužna. "Ti me zagrebi, a onda ćeš znati koliko te to košta!", jasno joj je dala do znanja Branka, kojoj to nije bio prvi put da farmerima prijeti tužbama.

Nikol došla na Farmu samo "žderati" i spavati...

Kad se Nikol vratila napala je pijanu Branku vičući: "Ma srami se sebe!". "Ma ti se trebaš sramiti sebe što si skrivala prljave lonce iza kuće! Došla si ovdje žderati i spavati. Sram te bilo!", urlala je ponosna na samu sebe Branka. Ona se branila govoreći da joj nije jasno kako tako nešto može reći jer je onda 15- ero ljudi došlo na Farmu samo jesti i spavati.

Branka: Ja sam netko!!!

Kad se Sabina uplela u svađu želeći ih smiriti, Branka joj je rekla: "Tko je Nikol? Ona je nitko, a ja sam netko! Ona je smeće! Došla je ovdje spavati i jesti!", sipala je uvrede na račun pjevačice. Sabina ju je upozoravala da neće trpjeti da tako vrijeđa njezinu prijateljicu, no Mutti je dalje tjerala svoje.

Nakon što se činilo da je svađa utihnula, Branka se nije dala smesti te uz Nikol izvrijeđala i Sabinu, kojoj je rekla da je glupača. Sabina je na to poludjela i Branki uzvratila lopticu: "Što ti pričaš? Došla si na Farmu samo radi snošaja s poznatom osobom..."

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala