Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sabina najviše voli muške - vanjske poslove
Slavljenica Sabina radije bi cijepala drva i kopala, nego radila bilo što vezano uz kućne poslove

Sabina najviše voli muške - "vanjske" poslove

Za vrijeme ručka Sabina je objasnila svoje radne navike: "Ja sam ti kao muško, ne mogu ja u kući čistiti, cijepat ću drva ili bilo što. Daj mi samo sve vani, samo nemoj ovdje u kući."

Farmerka Sabina proslavila je svoj 23. rođendan. Upravo iz tog razloga mentor Joža joj je donio tortu, a farmeri su večer proveli u plesu i pjesmi. Tako je i prvi brk Istre na nagovor Sabine kleknuo na koljena pred lijepom sluškinjom Jelenom.

Tijekom proslave svima je rekla kako joj razmirice koje ima s nekim farmerima, aludirajući na Branku, neće pokvariti slavlje - i nije!

Prva bračna noć slugu

Nakon što je na obiteljskom sastanku Maja objavila da napušta Farmu, gazdarica Ella je odlučila da je nova sluškinja Jelena. Jeleni to baš nije bilo drago, a gazdarica je rekla kako se nada da je time nije uvrijedila. "Ja sam tebe izabrala, jer se ti i Antonio stalno družite", pokušavala se ispričati dance zvijezda.

Sabina se zbližila s farmerkom Jelenom te joj odlučila dati koji savjet o pripremi za dvoboj. "Za svaki slučaj, moraš učiti, jesi čula?", potiho je rekla Sabina. Jelena je tada rekla da se uopće ne opterećuje te da neće naučiti cjelovite odgovore. Nakon što su marljivo završili svoj zadatak izrade lutaka od tikvica, farmeri su proveli veselu večer uz pjesmu i ples te proslavu Sabininog rođendana.

Sluškinja Jelena je sama morala odnijeti madrac u kućicu za sluge. Upravo iz tog razloga Branka je započela razgovor o Antoniju. "Ja ne mogu vjerovati, on ti nije pomogao nositi madrac!" Jelena je tada odgovorila: "Pa zašto bi mi pomogao, išao je naložiti vatru da nam bude ugodno za prvu bračnu noć." Branku je to nasmijalo te je rekla da ga bar onda pošalje po njene ostale stvari i s podsmijehom prokomentirala: "Pošalji njega po stvari, znaš da je on brz i ovako, ali i u glavi! Joj taj Antonio!".

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala