Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Branka Mutti već od samog početka muti vode na Farmi
Osim što je započela sezonu prvih ovogodišnjih tračeva, Branka lako ulazi u konflikte s farmerima

Branka Mutti već od samog početka muti vode na Farmi

Na vrlo suptilan način Branka Mutti je pokazala kako vrlo lako dođe u konflikt s drugim farmerima. Već u nekoliko navrata Branka drugim farmerima ukazuje na propuste gazdarice. "Znam da je tek drugi dan, ali mi moramo misliti na hranu. Ja koja najmanje jedem sada se brinem da li će biti dosta hrane." Branka se požalila i na gazdaričinu raspodjelu zadataka. "Gazdarica mora svaki dan organizirati tko što radi, to treba biti svakodnevno.", ljutila se Mutti. Kasnije je i Elio Pisak prigovorio gazdarici te rekao da mora zadužiti osobe koje će biti glavne na građevinskim radovima.

Branka je došla u sukob i s Eliom kada je krenula rasprava o njenom karakteru. "Ja sam takva kakvu me vidite, ti samo misliš da razumiješ, daleko si ti od razumijevanja", objašnjavala je Eliju Mutti. Prvi brk Istre se tada htio obraniti: "Ja nisam ništa rekao, a ti se ljutiš!". Branka mu je tada odgovorila: "Ja se ne ljutim, ja se razgovaram, svako ima svoj način izražavanja!". Mutti je odlučila i Danielu Popoviću dati lekciju o  šećeru: "Daniel,e previše si slatkog pojeo, a znaš da postoji bolest koja se zove dijabetes."

Nakon što je završila svoju lekciju o hranjenu, Branka je prešla na plastičnu kirurgiju. Tada je započeo razgovor o Nini Morić. "Evo ti Nina Morić, ona se kaje što je radila usne.", objasnila je Mutti. Tada su svi dečki zaključili da Nina Morić izgleda kao "čudovište".

Mutti je započela i prve ovogodišnje farmerske tračeve. Tako je odlučila s curama popričati o licemjeru jedne osobe. "Može se praviti iz poštovanja, a ovdje se ne prave i ne poštuju!, objašnjavala je Branka pjevačici Nikol. Kada joj je Nikol pokušala objasniti da neki ljude ne govore ono što misle, Branka nije odustajala od tračanja: "Rekla si prije jednu minutu, netko se ovdje pravi i glumi!", započela je opet Branka, a njen pokušaj tračanja zaustavila je gazdarica Ella koja je ušla u sobu te ih upozorila da se vrate svojim poslovima.

Branka je ušla u otvoreni konflikt i sa Sabinom, jer njen pokušaj šale nije bio prihvaćen onako kako je sama očekivala. Stoga je situaciju iskoristila da puno mlađu farmericu pouči što je to poštovanje.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala