Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Multietnička atrakcija - Minijaturna građevina
Minuta i 47 sekundi ludog provoda kroz sjajan mali film

Multietnička atrakcija - "Minijaturna građevina"

Izvođač:   Multietnička atrakcija
Pjesma:   'Minijaturna građevina'
Album:    'Multietnička atrakcija'
Izdavač:    Odličan hrčak / Digimedia
Autor spota: Pavle Vučković
Trajanje:    1’47''
Ocjena:    5/5


Fantastično je koliko neki redatelji mogu napraviti za samo jednu minutu i 47 sekundi. U slučaju mlade beogradske grupe Multietnička atrakcija koja je početkom godine objavila svoj prvi album, redatelj prvog spota za njihov prvi singl 'Minijaturna građevina' stvorio je dinamičan spot sa glavom i repom, dramaturgijom, napetom radnjom i krajnje nepredvidivim krajem koji vam jednostavno mora izmamiti osmjeh na lice. No, nije ni čudo kada je u pitanju redatelj Pavle Vučković koji je 2003. godine za svoj kratki film 'Beži zeko, beži' nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu.

Dakle, ukratko, nije riječ o slučajnosti već o kreativnom mladom redatelju koji zna, hoće, može i to je i pokazao. Pri tom treba svakako naglasiti da su divovski dio posla odradili Osman Ahmed – pjevač i bubnjar, te Demir Ahmetović – basist i prateći vokali (naime Multietnička atrakcija sastoji se samo od njih dvojice) koji se nisu štedjeli pri snimanju spota u što ćete se i sami uvjeriti. Također treba napomenuti da je uz sve do sada nabrojano i fotografija vrhunska (kao direktor fotografije potpisan je Đorđe Arambašić) kao i montaža koju je odradila Andrijana Arsenijević. Ukratko, minuta i 47 sekundi ludog provoda kroz sjajan mali film na odličnu, nabrijanu pjesmu.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala