Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stuttgart Online - Superheroj
Sjajna atmosfera stvorena poigravanjem sa svjetlom i kadrovima koji su naizgled nepovezani

Stuttgart Online - "Superheroj"

Piše: Dubravko Jagatić

Izvođač: Stuttgart Online
Pjesma:  Superheroj'
Album:    'Radost svakom domaćinstvu'
Izdavač:  Odličan hrčak
Autor spota:  Kicosh (Hominid Studio & Digimedia)
Trajanje:  2’59'
Ocjena:    5/5

Kao i hrvatski bend Gatuzo i Stuttgard Online se sastoji samo od gitariste i bubnjara s razlikom što su beograđani miljama ispred zagrebačkih kolega. Beogradski rock kritičar Dragan Ambrozić o njihovom debi albumu je napisao  da je ''savršen doprinos širenju žanrovskih granica domaće scene duboko u 21. vijeku i ključni doprinos njenom samopoštovanju, te da debi album Stuttgart Online predstavlja jedan od vrhunskih izraza ovog podsvjesnog toka u razvoju ovdašnjeg rock'n'rolla koji konačno otkriva samog sebe i tako ga treba gledati." Dovoljno razloga da obratite pažnju na njih kao i na njihove spotove.

Ima nešto posebno privlačno pa čak i magično u spotu za pjesmu "Superheroj" koji je zapravo, naizgled jedan vrlo prosječan spot, a opet toliko drugačiji. Osim što su ugostili srpskog suvremenog umjetnika Nenada Johnnya Rackovića, koji zapravo ima glavnu ulogu u ovom spotu, Bojan Slačala i Marko Barišić jednostavno samo izvode svoju pjesmu "Superheroj", no najveća zasluga ipak ide izvjesnom Kicoshu koji je stvorio tu sjajnu atmosferu ovog spota poigravajući se prvenstveno svjetlom i kadrovima koji su naizgled nepovezani ali sjajno uklopljeni u ovu pomaknutu priču s Rackovićem, članovima benda i slučajnim likovima koji se pojavljuju u spotu. Sasvim fina vizualna zabava uz odličnu pjesmu.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala