Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MuVi: Elvir Laković Laka - Brko
Zabavan i nadasve kreativan spot sarajevske dizajnerske zajednice Fabrika koji sjajno odgovara Lakinom liku i djelu

MuVi: Elvir Laković Laka - "Brko"

Piše: Dubravko Jagatić

Izvođač:    Elvir Laković Laka
Pjesma:    'Brko'
Album:    'Stvorenje'
Izdavač:    Menart
Autor spota:  Fabrika
Trajanje:    3’09'
Ocjena:    5/5


Laka je svojim pojavljivanjem na Eurosongu u ime BiH dokazao sa kim imamo posla. Zahvaljujući debi albumu 'Zec', pokazao je koliko je talentiran, zabavan, sa nevjerojatnim smislom za napisati hit i koliko se od njega još može očekivati. I onda je uslijedila pauza tijekom koje je Laka u tišini spremao novi album u daleko boljim uvjetima nego na početku, surađujući na produkciji albuma sa vrhunskim producentom Denykenom. Rezultat je izašao ovih dana u obliku prvog singla naslovljenog 'Brko'. I dok je pjesma u potpunosti u njegovom šašavom stilu, spot je ponovo malo remek djelo genijalaca iz sarajevske dizajnerske zajednice Fabrika.

Prvi kadrovi vraćaju nas u rane 80-te i početke aerobika kao i kićaste mode ispunjene šarenim kostimima za vježbanje gdje se, okružen sa curama, smjestio i Laka, dakako, jednako odjeven. Nakon te reminiscencije, slijedi čitav niz briljantnih kadrova, vrhunska fotografija, no prije svega odlična režija i velika zasluga nadasve kreativne ekipe ljudi koja je osmislila ovaj spot. Kao glavni likovi pojavljuju se Laka i njegova stalna suradnica i sestra Mirela, koja je većim djelom i zaslužna za odličan vizualni Lakin i njezin nastup kao i sam spot. Pravo zadovoljstvo uživanja u spotu koji više nego odgovara Lakinom glazbenom izrazu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala