Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Celebovi ujedinjeni za pomoć Haitiju
Teteton "Nada za Haiti" ujedinio je slavne osobe u nastojanju da se prikupi što više novca za razrušeni Haiti

Video: Celebovi ujedinjeni za pomoć Haitiju

PIŠE: Katarina Hrgović

Teleton "Hope For Haiti", humanitarni televizijski show u kojemu je sudjelovalo na stotinjak  glazbenih, filmskih i televizijskih zvijezda i kojemu je svrha bila sakupiti što veći iznos za pomoć potresima pogođenom razrušenom Haitiju, ispunio je u petak udarne večernje termine više od 25 američkih televizija, a u Europi ga je prenosio MTV.
 
 
Glumac George Clooney bio je domaćin showa te je govorio iz Los Angelesa, iz New Yorka se javljao pjevač Wyclef Jean koji je pozivao na pomoć za svoju rodnu zemlju,a izravno iz Haitija nekoliko se puta uključio i CNN-ov novinar i voditelj Anderson Cooper koji već više od tjedan dana izvještava o situaciji na ulicama Port-au-Princea.

 
U showu su, između ostalih, nastupili Madonna, Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Beyonce, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, Kid Rock, Dave Matthews, Neil Young, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder te Taylor Swift. Prenosio se i skupni nastup Keitha Urbana, Kid Rocka i Sheryl Crow iz Los Angelesa, a Coldplay, zajedno s nastupom Bone, The Edgea, Jay-Z-ja i Rihanne, izravno su se uključili iz Londona.
 
 
Među ostalim poznatim osobama, u teletonu su sudjelovali boksač Muhammed Ali, komičari Chris Rock i John Stewart, glumci Brad Pitt, Tom Hanks, Samuel Jackson, Morgan Freeman, Ben Stiller, Clint Eastwood i Denzel Washington, glumice Halle Berry, Julia Roberts, Reese Witherspoon, redatelj Steven Spielberg, i mnoge druge poznate osobe koje su primale pozive donatora, a dio tih razgovora emitiran je uživo.
 
 
Uz nastupe muzičara, cijeli događaj podupire i više od stotinu filmskih, TV i muzičkih zvijezda. Prikupljena sredstva podjednako će se razdijeliti na pet dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala