Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno službeni trailer za Deadpool & Wolverine!
Ryan Reynolds i Hugh Jackman moraju se ujediniti kako bi ovog srpnja spasili svijet

Konačno službeni trailer za "Deadpool & Wolverine"!

Foto: YouTube

Uz Madonnu i njezin klasik Like a Prayer predstavljen je službeni trailer (na samom kraju članka) za jedan od najiščekivanijih filmova godina, Deadpool & Wolverine!

Ryan Reynolds kaže da je trebalo punih sedam godina i puno preklinjanja Hugha Jackmana da se vrati u ulogu Wolverinea, a ono što nas čeka u njihovom zajedničkom filmu navodno će biti epsko. Posljednje njegovo pojavljivanje u toj ulozi vidjeli smo u Loganu kad je izjavio da se umirovio s tim likom, a kako će to izgledati u novom filmu vidjeli smo na kratko u teaseru u veljači te prije dva dana kad je najavljen službeni trailer.

Reynolds je podijelio završne scene iz Deadpoola 2 iz 2018. kad je Deadpool putovao kroz vrijeme kako bi očistio vremenske linije, čime je popravio neke stvari iz Reynoldsove vlastite filmografije, ali i privukao pažnju Time Variance Authorityja (TVA). Jedan od filmova bio je X-Men početak: Wolverine iz 2009. u kojem je Reynolds također glumio Wadea Wilsona, ali u (dosta) drugačijoj verziji kad se gotovo nikome nije svidjelo kako je njegov lik u tom filmu završio. U novom traileru vidjet ćete hrpu šala na račun dosadašnjih Disneyevih filmova, ali i Reynoldsovih, a na tapeti je i Kevin Feige, koji je jedan od producenata i ovog filma. Puno je tu i razbijanja četvrtog zida koji su toliko odlični da vam ne mogu dosaditi.

Iako još nema službenog opisa radnje, iz trailera se dosta toga može zaključiti što nas očekuje u novom MCU filmu. Na kraju se čak pojavljuje portal koji smo vidjeli u filmu Doktor Strange pa se obožavatelji nadaju pojavljivanju Benedicta Cumberbatcha ili barem Benedicta Wonga.

Shawn Levy režirao je Deadpool & Wolverine i napisao scenarij s s Reynoldsom, Rhettom Reeseom, Paulom Wernickom i Zebom Wellsom. U ostalim ulogama su Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen.

Deadpool & Wolverine, odnosno jednostavno Deadpool i Wolverine kod nas, u kina nam stiže 25. srpnja, a dostupan je i novi poster.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala