Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Supertalent predstavio potencijalne pobjednike
Nastupilo je desetero finalista od kojih će se dvoje, oni sa najviše osvojenih glasova, boriti za pobjedu

Video: Supertalent predstavio potencijalne pobjednike

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: Nova Tv
 
U prvoj finalnoj emisiji showa "Supertalent" ovoga se petka predstavilo deset finalista koji su prema izboru publike i žirija prošli u završnicu showa. Gledatelji ovoga puta imaju čak tjedan dana za glasovanje, odnosno odlučivanje kojih dvoje najtalentiranijih boriti u završnoj emisiji showa. 
 
Riječanin Mateo Ravlija prošloga je puta otpjevao pjesmu "I'm Your Lady", a ovoga se puta odlučio za pjesmu iz filma "Zorro". Mateo je ponovno pokazao umijeće sviranja violine, a cjelokupnim nastupom opet je vratio povjerenje žirija koji nakon njegove posljednje izvedbe i nije bio pretjerano oduševljen. "Pokazao si da se odlično nosiš i sa pokudama i sa pohvalama. Ti zaslužuješ biti pobjednik", poručila mu je Nina koja ga je nazvala svojim. 
 
"Hrvatska Susan Boyle", Nina Kraljić, najavila je kako će ovoga puta otpjevati "nešto drugačije, pošto je svestrana u glazbi", pa se tako odlučila za Beyonceinu pjesmu "Halo". Zanimljiv scenski nastup bio je popraćen odgovarajućom i kvalitetnom Nininom vokalnom podlogom, što je primijetio i žiri koji su je nagradili lijepim kritikama.
 
Splitska plesna grupa Unit X koji su dijelom svoga nastupa, koji je na trenutke podsjećao na kakvu kazališnu predstavu, odali svojevrstan hommage Dinu Dvorniku kada su zaplesali na njegovu "Afriku". "Unit X i grupe poput njih vladat će scenom narednih dvadeset godina. Vi ste budućnost!", poručila im je Nina, dok je čak i Dubravko Merlić jasno dao do znanja da su mu favoriti. 
 
 
No ipak, Merlina apsolutna favoritkinja je čudo od djeteta, Antonia Dora Pleško, koja je i ovoga puta dio brodvejskog štiha prenijela hrvatskoj publici putem plesa na pjesmu Franka Sinatre "New York, New York". U kostimu sa blještavim modnim dodacima kojeg joj je, kao i za svaki nastup, sašila baka, Dora je svojim nastupom potvrdila ono što je svima već odavna jasno - zvijezda je rođena. 
 

 

 

Svijet, a ne smo Hrvatska

Tihomir Bendelja i njegova nevjerojatna vještina baratanja štapovima, odnosno ono što se krije pod nazivom twirling, večeras je zabilježio svoj ponajbolji nastup na pjesme iz filma "Dirty Dancing". "Od publike očekujem da prepozna ovaj izniman talenat koji bi se cijenio i u zemljama poput Velike Britanije ili SAD-a", poručio mu je Merlić, dok je Nina i ovoga puta bila puna riječi hvale. "Ja oči ne mogu skinuti s tebe. Ti ideš van, ti ideš u Hollywood sto posto. Tihomira molim samo ovo: svijet, a ne samo Hrvatska", rekla mu je Nina. 

Step by Step pokazali su da su ozbiljni u pokušaju osvajanja titule pobjednika prve sezone Supertalenta, a koreografiju su ostvarili na pjesmu "Everybody dance now". Svojim su nastupom step približili publici zbog čega su dobili posebnu pohvalu Enisa Bešlagića koji je njihovom izvedbom bio iznimno zadovoljan. 

Nakon dviju vrhunskih koreografija Atomic Dance Factory i u finalu nisu razočarali svojim nastupom kojeg je pratila savršena glazbena podloga. "Vi niste normalni! Vi ste fakat za proučavanje, to što vi radite to se mora analizirat poslije", izjavio je Enis Bešlagić koji je za ovu zaista jedinstvenu plesnu grupu bio prepun riječima hvale. 

A nisu razočarali ni Deborah Šuker i Marijan Kešinovć koji su uspješno prešli preko svih prepreka i prepoznati kao najkvalitetniji plesni par što ih je i dovelo do finala. "Čudesno je kako ste premostili Marijanov hendikep. Vi ste za mene i za sve nas ovdje moralni pobjednici ovog showa kakav god njegov ishod bio", rekla je Nina Badrić. 

Djevojka nevjerojatnog glasa, Monica Rogić, za ovu je prigodu izabrala inače veoma zahtjevnu pjesmu od Whitney Houston "I Will Always Love You" koju je, baš kako se to od nje i očekivalo, otpjevala s mnogo emocija čime je još jednom istinski dirnula Ninu Badrić. Monici se, ipak, dogodila jedna mala greška kada je na jednoj dionici pjesme otpjevala krivi ton, pa se ubrzo pribrala i s dostojanstvom nastavila pjevati dalje. 

Sinovi, jedni od favorita showa svaki su put sve bolji i bolji. Jedini sin u grupi, Tomislav, koreografiju za finale osmislio je u autobusu pri povratku u Slavonski Brod nakon polufinalne emisije, a u nedjelju je krenulo njeno uvježbavanje. Plesali su na pjesmu "Scream" Michaela Jacksona, a svojim su izvrsnim nastupom izmamili ovacije i kod žirija i kod publike. 

Dakle, za glasanje imate cijeli tjedan, a dvoje kandidata koji osvoje najviše glasova borit će se u finalnoj emisiji. Zato telefone u ruke i pobrinite se da vaš favorit bude proglašen pravim i istinskim supertalentom!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala