Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: U finale Supertalenta otišli Monica Rogić i Sinovi
Posljednjom polufinalnom emisijom ovog showa dominirali su 12-godišnja Riječanka i odlična plesna grupa Sinovi

Video: U finale Supertalenta otišli Monica Rogić i Sinovi

Prvi večerašnji nastup u talent showu "Supertalent" ostvarila je bubnjarska skupina Rudiment koja je pokazala nevjerojatno zabavno i uzbudljivo umijeće bubnjanja. "Nije samo da je bilo drum nego je bilo i dance i bilo je fantastično! Mislim da imate šanse za ići dalje", zaključio je Dubravko Merlić, dok su se ostali članovi žirija, Enis Bešlagić i Nina Badrić, sa Merlom samo složili. 
 
Zrinka Hranjec, 32-godišnjakinja koja svira na nekoliko instrumenata i pjeva na nekoliko jezika, otpjevala je pjesmu Edit Piaf, a žiri je njezin nastup proglasio najvećim večerašnjim razočaranjem. "Oprosti mi na iskrenosti, ali mislim da ovoj pjesmi koju si izabrala nisi dorasla, vokalno je nisi donijela, vrlo si nesigurno zvučala. To nije bilo dobro", najoštrija je bila Nina. 
 
Podbacile i sestre Kolgjeraj
 
Sestre Kolgjeraj solidnim nastupom nisu pretjerano oduševile žiri, pa je tako Nina Badrić njihov nastup opisala jednom riječju - korektno. "Odabrale ste savršenu pjesmu u kojoj ste mogle pokazati svu raskoš četiri različita glasa. Mislim da niste dale najbolje od sebe i da ste mogle puno više toga pokazati", rekla im je Nina koja je ovoga puta bila najkritičnija. 
 
 
Beatboxer Mislav Medić žiri je oduševio na prvoj audiciji, a svojom izvedbom nije razočarao ni ovoga puta. "Odlična točka, imaš savršenu tehniku, i ono što me oduševilo jest da sam uspio naći unutrašnju strukturu kroz te beatove. Slijedio sam tvoju nit. Žao mi je jedino što si se malo ponavljao, ali si odličan i ovakvi kao ti nam trebaju u finalu", zaključio je Merlić. 
 
Plesna skupina Showtime svojim je uigranim nastupom opravdala povjerenje žirija, ali i zaradila ono od publike. "Odličan ples. Sviđa mi se što ste imale kontinuitet promjenama figura. Sve u svemu nije loše. Zanimljivo", komentirao je Dubravko. Ova je plesna točka bila izvrstan intro u ono što je došlo poslije Showtimea, a to je djevojka koja je svojim nastupom večeras najviše oduševila. 
 
Riječanka Monica Rogić ima samo 12 godina, a već ima glas na kakvom joj mnoge pjevačice mogu pozavidjeti. "Ako ispadnem, bit ću sretna što sam uopće i došla", rekla je Monica prije svoje izvedbe pjesme "Time to say goodbye". Monica se rasplakala kada je nakon svog nastupa čula da publika skandira njezino ime, a žiri joj plješće stojećki. 
 
 
"Odnijela si me u svoj svijet. Ja sam zaboravila da sjedim uopće u ovom žiriju Ti si beskrajan talent, prekrasna mlada osoba. U kojem god smjeru da kreneš, ti možeš pjevati od opere do popa. Ti se igraš sa svojim glasom, predivna si, prelijepa si. Bravo!", nahvalila ju je Nina, dok se Merlić složio s njom. 
 
"Tvojom večerašnjom točkom bili smo prisutni jednom od vrhunaca, a ako i ne naj vrhuncu cijelog ovog ciklusa. Mislio sam da će ova pjesma za tebe biti prezahtjevna, ali si svaki problematični dio savršeno savladala, a ono što je najvažnije jest da si tu pjesmu interpretirala na svoj način. Ovo je bilo nešto dosad neviđeno. Oduševljen sam", poručio joj je Merla. 
 
Petra Mamić plesačica je koja je u show došla "iz dišpeta", a njezin nastup žiri ni publiku nije ostavio ravnodušnima. "Potpuno si plijenila pažnju svojim plesom i svojim izgledom. Bilo je jako lijepo", kratko je prokomentirala Nina, dok je Dubravko Merlić u svojim zapažanjima bio malo konstruktivniji. "Ti si odlična plesačica i u odnosu na plesne grupe si uvijek u problemu jer nije lako zadržati pažnju kad si solo plesač. Danas ti je to uglavnom išlo iako je bilo dijelova bez kojih je ovaj nastup večeras i mogao, ali u svakom slučaju čestitke što si hrabro izašla pred nas i donijela neku svoju viziju plesa", rekao joj je Merlić. 
 
We Come One opet oduševili
 
Osma polufinala točka bila je spoj metala i limene glazbe koju je predstavila grupa We Come One. Oni su odsvirali vlastitu verziju teme iz filma Pink Panther. "Meni se sviđa način na koji radite aranžmane. Nepredvidivi ste, ne može se prokužiti gdje će pjesma koju vi primite kao obradu otići na kraju. Mislim da vaša glazba ima itekakve šanse, u to sam sigurna", rekla im je Nina. 
 
Trbuhman, kako ga je Enis nazvao, pravim imenom se zove Vjekoslav Didović, a ono što je specifično za njega jest da trbušni plesač koji svoju vještinu odrađuje znatno bolje od bilo koje slične plesačice. Iako je najavio show koji će biti opasniji i grandiozniji, Vjeko je odradio zanimljivi, ali pomalo dosadnjikavi nastup. "Ja sam danas više očekivao. Ovo večeras sigurno je plesno bilo malo kvalitetnije, ali nakon tvoje najave da će ova točka biti opasnija to nisam osjetio", spočitnuo mu je Dubravko. 
 
Posljednji nastup ove večeri ostvarila je odlična plesna skupina Sinovi koji su jednostavno oduševili. "Ovo to ste danas pokazali bilo je puno bolje od audicije. To je plesno i koreografski bilo iznad svih mojih očekivanja, ugodno ste me iznenadili", rekao je Sinovima Merlić, a Nina se samo složila s njim. "Večeras ste bili jedno tri klase bolji nego na audiciji u Osijeku", kazala je Nina. 
 
 
Iz posljednje polufinalne emisije ove sezone kao pobjednica očekivano je izašla Monica Rogić, dok su se za drugo mjesto borili Sinovi i grupa We Come One. Odlukom žirija u finale su ipak prošli Sinovi koji su to, uostalom, svojim večerašnjim nastupom i zaslužili. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala