Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spice Girls spremaju mjuzikl o svojim životima?
Sasvim je jasno da je ovo samo jedan veliki očajnički pokušaj da cure opet unovče staru slavu

Spice Girls spremaju mjuzikl o svojim životima?

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Britanska pop atrakcija iz devedesetih, Spice Girls, ovih dana planiraju još jedno okupljanje, no ovoga puta bez Victorije Beckham aka Posh Spice koja odlučno odbija bilo kakvu daljnju povezanost sa bivšim kolegicama. Iako je Victoria ta koja je trenutačno najpopularnija, cure su uvjerene "da će se moći snaći i bez nje", pa tako navodno planiraju turneju na koju namjeravaju krenuti iduće godine u ovo vrijeme, a te je navode potvrdila i Melanie Brown na svom Twitter profilu. 
 
"Iako je Posh u okupljanju sudjelovala 2007. godine, sada je curama jasno dala do znanja da ne računaju na nju. Njezin je prioritet sada moda, a cijelu tu famu oko Spajsica odlučila je zauvijek ostaviti iza sebe", rekao je bliski Victorijin prijatelj. "Mi uvijek pričamo o mogućnostima i onome što bi se moglo dogoditi. Istina je da smo nekoliko puta razgovarale o još jednom ujedinjenju, no trenutačno samo prikupljamo informacije i ne želimo ništa tvrditi dok stvar ne bude sigurna", izjavila je spajsica Geri Halliwell, dok je Melanie Brown i dalje uvjerena da će Victoria promijeniti svoje mišljenje i pridružiti se ostalim curama. 
 
"Sigurna sam da ćemo se uskoro sve ponovno naći na okupu, samo je pitanje vremena", rekla je Brown. Kako je sve izglednije da do turneje ipak neće doći, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm i Geri Halliwell sada žele napraviti mjuzikl o svojim životima. "Cijeli je projekt zapravo Gerina ideja, no sve su cure veoma uzbuđene i podupiru je. Ideja je angažirati pet posve nepoznatih glumica, a cure će same odlučivati pri izboru djevojaka koje će ih na sceni utjeloviti", ispričao je izvor blizak Spajsicama.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala