Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve što niste znali o Davidu Beckhamu: Netflix donosi novu dokumentarnu seriju
Limitirana serija u četiri nastavka "Beckham" dobila je svoj prvi trailer

Sve što niste znali o Davidu Beckhamu: Netflix donosi novu dokumentarnu seriju

Foto: YouTube

Život jednog od najpopularnijih nogometaša svih vremena dobio je svoju priču na Netflixu!

Streaming gigant predstavlja limitiranu dokumentarnu seriju u četiri nastavka o Davidu Beckhamu jednostavnog naziva Beckham o njegovom profesionalnom i privatnom životu.

U najavi koja traje skoro tri minute možemo vidjeti isječke iz Beckhamovog djetinjstva i početka karijere prije nego što je potpisao za Manchester United, te njegovo skromno djetinjstvo u istočnom Londonu. Beckham sam za sebe kaže da mu nikad nije dobro išlo u školi jer sve što je ikada htio bilo je – igrati nogomet.

Osim priče o nogometu tu je i njegova ljubavna priča s Victorijom Beckham koja se u seriji otvorila po pitanju toga kako su se upoznali te o samim počecima njihove veze. Naravno, naći će se tu i nikad prije viđenih privatnih snimki, smiješnih obiteljskih trenutaka i raznih intervjua s drugim članovima obitelji, prijateljima i kolegama koji su bili dio njegovog putovanja. Od skromnog dječaka do nogometaša pa do vlastitog brenda Beckham obitelji, u seriji ćete saznati gotovo sve.

Režiju potpisuje dobitnik nagrade Oscar za najbolji dokumentarni film Fisher Stevens (Uvala), a producirao ga je još jedan Oskarovac – John Battsek (Potraga za Sugar Manom). Uz Beckhamovu suprugu Victoriju, poznato je kako će u dokumentarnoj seriji o Beckhamu još govoriti Gary Neville, Eric Cantona, Sir Alex Ferguson, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Roy Keane, Melanie C (Mel C iliti Sporty Spice), Diego Simeone, Carlos Queiroz, Luís Figo, Míchel Salgado, Florentino Pérez, Roberto Carlos, Ronaldo Nazário i Fabio Capello te Beckhamovi roditelji Ted i Sandra Beckham.

Beckham na Netflix stiže 4. listopada sa sve četiri epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala