Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gran Turismo prvi na box officeu
Film o gameru koji je postao vozač novi je broj 1 u svijetu

"Gran Turismo" prvi na box officeu

Foto: Con film

U kina je stigao Gran Turismo: Prema istinitoj priči, koji je u prvom vikendu prikazivanja zasjeo na vrh podija box officea. Nakon dugog vodstva kino hitova i marketinškog fenomena Barbie i Oppenheimer, ova ekranizacija istinite priče o gameru koji je postao vozač profesionalnih utrka osvojila je publiku diljem svijeta. Nakon takvih rezultata ni ne čudi da film ima odličnih 98% Audience Scorea na popularnoj stranici Rotten Tomatoes.

Trailer filma pokazuje Jannov težak put do uspjeha i slave, a uz to ne štedi i na napetim, spektakularnim vožnjama. Jann Mardenborough (Archie Madekwe) je tinejdžer koji većinu slobodnog vremena provodi uz Gran Turismo igru, unatoč prigovorima svojih roditelja. No, kad dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka!

Unatoč visokim temperaturama prošli tjedan te konstantnim interesom za filmove Barbie i Oppenheimer koji već tjednima gospodare domaćim i svjetskim kinima, Gran Turismo uspio je osigurati "pole position" na kino blagajnama sa svojom akcijskom sportskom pričom gdje su gledatelji uživali u načinu snimanja brzih i spektakularnih vožnji te emotivnoj priči glavnog lika Janna Mardenoborougha, britanskog tinejdžera koji je stvario dječačke snove!

Redatelj ove sportske akcijske drame je Neil Blomkamp, nominiran za Oscara i poznatog po spektaklima District 9, Elysium i Chappie. Uz Archieja Madekwea (serija See, film Midsommar) i Geri Halliwell Horner (članica planetarno popularne grupe Spice Girls), glumačku postavu predvode David Harbour (serija Stranger Things, filmovi Equalizer, Suicide Squad) i Orlando Bloom (Troja, serijal Pirati s Kariba, trilogije Gospodar prstenova i Hobit, serija Carnival Row).

Požurite u kino i uživajte u filmu Gran Turismo: Prema istinitoj priči!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala