Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Televizionar: Bakir Hadžiomerović kod Stankovića
Prilika za udarac u jaja bilo je mnoštvo, ali ih je Aco glatko zaobišao, brinući se valjda za mogućnost tužbe

Televizionar: Bakir Hadžiomerović kod Stankovića

Piše: Nenad Vukušić

Hloverkino otimanje prava biranja gostiju Stankoviću podsjeća na "prima noctis",  pravo koje su nekad davno ostvarivali feudalci nad ženama kmetova na svom posjedu. Feudalac smije "ovjeriti" ženu svakog svog seljaka, prije nego mu istu prepusti na daljnju konzumaciju.

Tako je i Bakir Hadžiomerović morao prvo "Otvoreno" leći s Hloverkom, pa tek onda s Acom, iako ga je Stanković snubio prije, čak i suočio s Dodikom, Hadžiomeroviću odvajkada omiljenom metom. Našli su se eto stari jarani nedjeljom u dva, kako bi popričali o tegobama novinarskog posla. Kako meni prijete, a kako meni Hloverka prijeti i slične nedaće.


Acina "provokativna pitanja"

Aco je provokativno postavljao pitanja iz sekcije "Opća mjesta Hadžiomerovićevog životopisa", koja je prepisao s prve stranice Google pretrage, ne bi li se gost bolje snašao u odgovaranju na ista. Prilika za udarac u jaja bilo je mnoštvo, ali ih je Aco glatko zaobišao, brinući se valjda za mogućnost tužbe, koja Bakira očigledno ne brine niti namanje. Možda zato jer i sam ima političko protekcijskog putra na glavi?

Slika koju su nam htjeli prikazati bio je objektivan i staložen istraživački novinar koji se ne libi reći što misli: Reis Mustafa Cerić je udbaš, Milorad Dodik za promatranje, Hrvati se prave kulturni, a Halida slušaju kod kuće. Thompson je isti ko i Ceca, a vjerske vođe se vozikaju helikopterima i nose Armanija. Bosna je dakle, vrlo nalik Hrvatskoj, samo se promjene imena aktera afera. I ovdje i tamo se svi nadaju da će proraditi pravna država, a kad će, ne znamo.

Kroz BiH, čini se, prolazi više kapitala nego kroz Wall Street


Napasti nekog tko je zaslužio da ga se razotkrije bez pravih argumenata zvuči kao jalov posao, čaršijska priča, gdje raja viče: "Ovo je pljačka i prevara i kriminal" , a od svega toga ne bude ništa osim dobre gledanosti. Bakir, Bakir, kako ono ide citat iz filma?

Gdje su ona napeta nedjeljna popodneva sa Sašom Zalepuginom i Željkom Fattorini, koja su išla godinama, uvijek s istim cvjetnim aranžmanom?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala