Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Angelina Jolie obnavlja odnose s ocem i planira još djece
Sa Jonom Voightom Angelina ne razgovara otkad ju je preko TV-a molio da potraži pomoć psihijatra

Angelina Jolie obnavlja odnose s ocem i planira još djece

PIŠE: Katarina Hrgović

U svom posljednjem intervjuu, 34-godišnja Angelina Jolie priznala je kako ponovno komunicira s ocem, glumcem Jonom Voightom. Jolie, koja smatra da "obitelj treba zaslužiti", nakon nekoliko godina otuđenosti od oca odlučila je obnoviti njihov odnos. "U kontaktu smo i pišemo si pisma. Od roditelja sam, kao i dobre glumačke gene, naslijedila snažnu socijalnu svijest. Oboje su mnogo pomagali drugima i cijeloga se života bavili humanitarnim aktivnostima", izjavila je Angie, no ustrajna je u tome da svoje šestero djece odgaja u posve drugačijem duhu od onog u kojem je odrasla.

"Ne želim da moja djeca osjete teret slave svojih roditelja. Znam koliko je to štetno jer sam i sama odrasla u takvom okruženju. Želim da budu normalna, kao i svaka druga djeca", priznala je Angelina. Sa 70-godišnjim Jonom Voightom glumica nikad nije bila u posve normalnim odnosima, uvelike zbog toga što mu nikada nije mogla oprostiti nevjere koje su razlog razvoda s njezinom majkom, francuskom glumicom Marcheline Bertrand, što je naposljetku dovelo do toga da je odrasla bez snažne očinske figure kakva joj je očito bila prijeko potrebna. No, najveći razdor među njima dogodio se 2002. godine kada je nepromišljeni Jon u televizijskom intervjuu izjavio kako se nada da će Angelina "potražiti stručnu pomoć u rješavanju svojih brojnih emocionalnih problema".

Jolie je otkrila da svakako želi imati više djece s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom. Par, koji je zajedno od 2005. godine i dijeli skrbništvo nad šestero djece, planira proširiti svoju obitelj. "U skorašnjoj budućnosti vidim prinove u našoj obitelji, kako posvojene, tako i naše biološke. No tada ćemo se morati jako potruditi svakom djetetu pokloniti dovoljno vremena što, naravno, nimalo nije lako", rekla je Jolie koja se smatra izuzetno brižnom i pažljivom majkom. "Ne vučem se po kući ispijajući koktele i gledajući televiziju, kao što majka šestero djece ni ne bi trebala. Tu je uvijek jedno od moje djece koje zahtjeva da mu hitno pomognem obojiti jedan strašno važan crtež", ispričala je glumica.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala