Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priče o vozačima F1 nastavljaju se u novoj sezoni Formula 1: Drive to Survive
6. sezona stiže za devet dana s ukupno 10 epizoda

Priče o vozačima F1 nastavljaju se u novoj sezoni "Formula 1: Drive to Survive"

Foto: YouTube

Netflix je objavio teaser trailer za novu, šestu sezonu svoje dokumentarne serije Formula 1: Drive to Survive.

Serija nastala u suradnji s Formula One ponovno obećava pristup sadržaju kao nikada dosada jer obožavatelje vodi iza kamera kako bi iz prve ruke vidjeti kako se vozači i timovi spremaju za borbu za naslov prvaka na FIA Formula 1 World Championship za sezonu 2022./2023.

Novih 10 epizoda donosi snimke koje će vas oduševiti i iznenaditi, snimke koje prate nove postave momčadi, prisilna prijateljstva, ali i jaka rivalstva koja se bude s novom visoko oktanskom sezonom Formule 1. Među izvršnim producentima su Oskarovac James Gay-Rees (Amy, Senna) i Paul Martin.

Dokumentarna serija oduševila je obožavatelje, a kritike, kojih ima dosta, najviše idu u smjeru Netflixove nepotrebne dramatizacije pogotovo kod prenošenja razgovora s timskog radija kako bi se stvorila nepotrebna napetost. Jedan od vozača, prvak Max Verstappen, čak je u potpunosti odbio sudjelovati u intervjuima tijekom druge, treće i četvrte sezone baš zbog dramatizacije te Netflixove potrebe da neke vozače prikaze kao zlikovce. U petoj sezoni sudjelovao je u snimanju nakon što su Netflix i menadžeri momčadi postigli dogovor da se situacije prikažu što vjernije.

Dosadašnjih pet sezona serije Formula 1: Drive to Survive dostupno je i na hrvatskom Netflixu na kojem se nalazi u prijevodu Formula 1: Život u šestoj brzini. Šesta sezona na streamingu će biti dostupna od 23. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala