Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za Megamind vs. the Doom Syndicate predstavlja sljedeći izazov za novog heroja
Zlikovac koji je postao heroj dolazi na Peacock s novim filmom i novom TV serijom

Novi trailer za "Megamind vs. the Doom Syndicate" predstavlja sljedeći izazov za novog heroja

MaksimUm se vratio! Bivši zlikovac spreman je započeti svoj novi život kao heroj u Megamind vs. The Doom Syndicate, animiranom filmu koji će pratiti događaje iz DreamWorks Animation klasika iz 2010. godine. Keith Ferguson, poznat po ulogama u DuckTales i Robot Chicken, preuzet će ulogu od Willa Ferrella, koji je ušao u kožu protagonista u originalnom filmu.

Baš kao što naslov nastavka sugerira, MaksimUm će se morati suočiti s novom ekipom moćnih antagonista koji misle da on još uvijek svoj život posvećuje pljačkanju banaka i počinjenju zločina. Novoobjavljeni trailer otkriva nam kako će se MaksimUm snaći na pravoj strani zakona.

Trailer nam pokazuje da će se nova priča odvijati nakon događaja u originalnom filmu, gdje bivši negativac shvaća da ne želi provesti ostatak života prezren od strane grada. Međutim, ne znaju svi za njegovu promjenu mišljenja, što dokazuje Doom Syndicate koji ga je pozvao na svoj posljednji zločinački pohod. MaksimUm mora dokazati zlikovcima da je on heroj i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da ih zaustavi.

Uz film Megamind vs. The Doom Syndicate, Peacock će također prikazati Megamind Rules!, televizijsku seriju koja bi trebala popratiti nastavak s više avantura s moćnim genijem.

Megamind vs. The Doom Syndicate pratit će junaka tijekom nove faze njegova života, s glasovnom postavom u kojoj se nalaze Laura Post, Josh Brener, Maya Aoki Tuttle, Emily Tunon, Talon Warburton, Scott Adsit, Chris Sullivan, Tony Hale, Jeanine Mason i Adam Lambert.

MaksimUm se na Peacock vraća uskoro, premijera se očekuje 1. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala