Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Bjelorusija - Hrvatska 1:3
Reprezentacija Hrvatske i dalje ostaje u utrci za drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na SP 2010.

Video: Bjelorusija - Hrvatska 1:3

Bilićevi izabranici uspjeli su usred Minska uzeti bodove reprezentaciji Bjelorusije. Prvo puluvrijeme prošlo je uglavnom u dominaciji Hrvatske, dok su Bjelorusi najčešće tražili svog najisturenijeg napadača Komilenka, kojeg je solidno pokrivao Križanec. Jedinu izglednu priliku za Bjelorusiju zapucao je Kutuzov kojem je loptu doslovno poklonio Šimunić, no ovaj je zamalo bio neprecizan.

Hrvatska je u 22. minuti došla do prednosti, nakon kornera koji je izveo Kranjčar, a na pravom mjestu bio Olić, koji glavom zabija za 1:0. Dvije minute kasnije ponovno je Kranjčar ubacio za Olića koji ovaj put pogađa stativu. U 33. minuti ponovno je u prilici Olić. Nakon gužve pred našim šesnaestercem lopta se brzo prebacuje na bjelorusku polovicu, a Eduardo idealno upošljava Olića koji izbija sam ispred vratara Bjelorusije, ali njegov udarac odlazi kraj desne vratnice.

Najzanimljivij trenuci iz prvog poluvremena

Drugo poluvrijeme bilo je prilično dosadno sve do 68. minute kad je Mandžukić (koji je netom ušao umjesto Kranjčara) uposlio Srnu na desnom krilu, a Srna poslao odličnu povratnu loptu u sredinu kaznenog prostora gdje Eduardo rutinirano kažnjava bjelorusku obranu.

Golovi iz drugog poluvremena

Da ipak ne bi sve proteklo u previše opuštenoj atmosferi pobrinuo se Verhovcov koji u 81. minuti nakon visoke lopte u šesnaesterac, koju mu je prizemljio Kovel, pogađa za 2:1. Neizvjesnost je na sreću potrajala samo minutu-dvije, jer već praktički u sljedećoj akciji Olić zabija za 3:1, nakon što je Rakitić ubacio za danas našeg najraspoloženijeg strijelca.

Prva prepreka je savladana.
 


Tablica skupine

    Utakmice Pob Ner Por Gol razlika Bodovi
Engleska 7 7 0 0 26 4 21
Hrvatska 7 4 2 1 15 7 14
Ukrajina 6 3 2 1 9 6 11
Bjelorusija 6 3 0 3 15 10 9
Kazahstan 7 1 0 6 7 22 3
Andora 7 0 0 7 2 25 0

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala