Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Ted dobila prvi teaser i datum premijere
Peacock donosi priču o prijateljstvu između Teda i Johna u njegovim tinejdžerskim godinama

Serija "Ted" dobila prvi teaser i datum premijere

Foto: YouTube

Humoristična serija Ted dobila je prvi teaser i službeni datum izlaska.

Konkretni detalji o radnji nisu poznati, a u teaseru samo vidimo Teda koji piše/čita svoje pismo u 1993. i 2023. godini. Prva epizoda koja nas čeka navodno je supersized i vjerojatno će trajati oko sat vremena, a sve ostale traju po 30 minuta.

Seriju naravno potpisuje Seth MacFarlane, autor filmova Ted i Ted 2, a riječ je o prequelu smještenom u 1993. godinu kad je Tedova (glas posudio također MacFarlane) početna popularnost pala. Sad živi kod kuće u Framinghamu u Massachusettsu sa svojim najboljim prijateljem Johnom Bennettom (Max Burkholder, u filmu ga je glumio Mark Wahlberg) te s njegovim roditeljima Mattyjem i Susan (Scott Grimes i Alanna Ubach) i rođakinjom Blaire (Giorgia Whigham) koja kod njih živi zbog obližnjeg koledža na koji ide. Ted možda nema najbolji utjecaj na Johna, ali na kraju dana on je vjeran prijatelj i uvijek je tu za njega. Iako smo dobili samo teaser, MacFarlane je na društvenim mrežama objavio neke fotografije iz serije na kojima možemo vidjeti spomenutu obitelj i neke scene iz nadolazeće serije.

MacFarlane je scenarist serije, izvršni producent, redatelj, glumac te showrunner s Paulom Corriganom i Bradom Walshem. Serija je zeleno svjetlo dobila još u lipnju 2021., a zbog činjenice da je riječ o prequelu ne očekuje se da će Wahlberg, Amanda Seyfried i Mila Kunis reprizirati svoje uloge iz filmova.

Serija Ted, stilizirana ted, na Peacock stiže 11. siječnja 2024. sa svih sedam epizoda (odnosno osam, samo će prve dvije epizode biti emitirane kao jedna).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala