Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Annika Bengtzon - reporterka
Reporterka crne kronike Annika Bengtzon, junakinja uzbudljive švedske serije, istražuje strašne zločine

Annika Bengtzon - reporterka

Od kaotične i užurbane redakcije švedskog tabloida 'Večernje vijesti', preko nepreglednih prostranstava Arktičkoga kruga pa do mondenih plaža i noćnih klubova na jugu Španjolske, reporterka crne kronike Annika Bengtzon, junakinja uzbudljive švedske serije, istražuje strašne zločine i često se radi dobre priče dovodi u opasnost. U seriji pratimo i Annikine probleme u privatnom životu — ona je vrhunska profesionalka u svome poslu, ali ujedno i supruga i majka — a kako serija odmiče, ona iz početnice u novinarskom poslu izrasta u prekaljenu urednicu crne kronike.

Annika Bengtzon, lik je iz skandinavskog noira; pojavljuje se u bestselerima, i po njima snimljenim filmovima, švedske novinarke, publicistice i spisateljice Lize Marklund.

U seriji romana o Anniki Bengtzon, Marklund uvodi novinarku jednoga tabloida kao protagonisticu u žanru kojim pretežno dominiraju muškarci.

Mnogi aktualni događaji, poput političkih skandala ili borbe za ženska prava, isprepleteni su i utkani u radnju njezinih priča.

Prva epizoda serije Annika Bengtzon - reporterka prikazuje se u petak, 8. rujna na Drugom programu HRT - HTV 2 u 20:15.

Nakon snimanja TV emisije, popularna televizijska voditeljica Michelle Carlsson ubijena je u tajnovitim okolnostima. Annika Bengtzon, radoholičarka i reporterka crne kronike tabloida "Večernje vijesti", iskorištava priliku da se izvuče s proslave kod obitelji svoga muža te odlazi na imanje gdje policija ispituje desetero osumnjičenika.

Među osumnjičenima su i njezina prijateljica Anne Snapphane i dvoje kolega iz njezine novinske redakcije.

U glavnim su ulogama Malin Crépin (Annika Bengtzon), Björn Kjellman (Anders Schyman), Leif Andrée (Spiken), Kajsa Ernst (Berit Hamrin), Erik Johansson (Patrik Nilsson), Felix Engström (Q), Richard Ulfsäter (Thomas Samuelsson).

Scenarij Alex Haridi, režija Agneta Fagerström-Olsson.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala