Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Schwimmer i Nick Mohammed u specijalu serije Obavještajna služba
Akcijsko-humoristična specijalna epizoda na streaming uslugu Peacock stiže ovog svibnja

David Schwimmer i Nick Mohammed u specijalu serije "Obavještajna služba"

David Schwimmer i Nick Mohammed vraćaju se kao humoristični par agenata Jerry i Joseph u novom specijalu serije Obavještajna služba. Specijalna epizoda nosi naziv Intelligence: A Special Agent Special, a na Peacock stiže početkom svibnja.

U novim se kadrovima Jerry i Joseph nađu zavezani jedan za drugog stotinama milja u zraku. Dvojac ima zadatak spasiti Vladino sjedište za komunikaciju i njihovu reputaciju na bilo koji način je moguće.

U specijalu će se u gostujućoj ulozi naći Jennifer Saunders kao glavni negativac imena Joanna Telfer Fortheringham, koja ima namjeru uništiti njihov tim.

Specijalna se epizoda nadovezuje na priču koju smo upoznali kroz dvije sezone, priču o američkom agentu NSA-a koji se udružuje s nesposobnim računalnim analitičarom kako bi oformili novi jedinicu za cyber zločine u britanskom Vladinom sjedištu za komunikaciju. Iako se ne čine kao sposoban par agenata, dvojac ipak uvijek uspije odraditi posao.

Mohammed je u nedavnom razgovoru za časopis Collider rekao kako planira napisati scenarij za treću sezonu te kako se nada napraviti dugometražni film. Ovaj filmski dio ćemo gledati u obliku ovog specijala, ali za treću sezonu još nije došlo službeno odobrenje tako da je sudbina omiljenih likova još nepoznata.

U seriji uz Schwimmera i Mohammeda također glume Sylvestra Le Touzel, Jane Stanness, Gana Bayarsaikhan, Oliver Birch, Eliot Salt i Colin Salmon, a specijalna epizoda na Peacock će stići 11. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala