Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Belinda se vraća u Bijeli lotos
Nova sezona vodi nas na Tajland, a u svoju ulogu iz prve sezone se vraća Natasha Rothwell

Belinda se vraća u "Bijeli lotos"

Mike White oduševio nas je prvom sezonom crne komedije Bijeli lotos, u kojoj smo imali niz nezaboravnih likova. Veliki dio šarma serije, koja je instantno oduševila gledatelje, jesu upravo dobro osmišljeni likovi čiji su životi isprepleteni tijekom boravka u naslovnom odmaralištu.

Druga sezona odvela nas je na Siciliju i uz niz novih fantastičnih likova, fanovi serije oduševljeno su prihvatili povratak Jennifer Coolidge u ulogu Tanye McQuoid. No kako je Tanyina priča završila s drugom sezonom pretpostavljalo se kako treća sezona neće imati već poznata lica, ali su stigle vijesti kako će Natasha Rothwell, koja je također oduševila svojom izvedbom u prvoj sezoni, pakirati svoje kovčege i spremiti se na put na Tajland, gdje će u trećoj sezoni reprizirati ulogu omiljene Belinde.

Rothwell je u prvoj sezoni glumila Belindu Lindsey, spa voditeljicu u odmaralištu na Havajima, čija je sudbina gledateljima slomila srce. Nakon što je cijelu sezonu bila izvor duhovnog i fizičkog ozdravljenja za Tanyu (Coolidge), imućna gospođa obećala je Belindi da će financirati njen vlastiti posao. No na kraju sezone Tanya odustane od svoje ideje što Belindi sruši sve snove.

Pretpostavljamo kako će u trećoj sezoni na Tajlandu Belinda također voditi spa u naslovnom odmaralištu.

White je rekao kako će treća sezona biti "satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost". Prva sezona vrtjela se oko novca, druga je bila usmjerena na seks, a u trećoj je tvorac serije odlučio odvesti priču u "duhovno carstvo".

Osim Rothwell za sada ne znamo tko sve putuje na Tajland u trećoj sezoni, niti kada će ona stići na male ekrane.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala