Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sonic The Hedgehog 3 razveselio obožavatelje prvim pogledom na Shadowa
Film je konačno u produkciji i očekujemo ga 20.12.2024.

"Sonic The Hedgehog 3" razveselio obožavatelje prvim pogledom na Shadowa

Foto: Twitter / X

Sonic the Hedgehog 3 konačno je u produkciji, a objavljen je i prvi pogled na novog lika u filmu – Shadow the Hedgehog.

Teaser fotografija objavljena je na službenim društvenim računima filma o Sonicu, a prati je jednostavan opis Off and Running koji također označava početak snimanja. Lik Shadowa najavljen je u filmu Sonic: Super jež 2 kad smo mogli vidjeti da će on vrlo vjerojatno biti novi negativac u sljedećem nastavku.

Filmovi o Sonicu snimljeni su prema mega popularnoj franšizi Seginih video igrica. Sonic: Super jež svoju je kino premijeru imao još 2020. godine te je vrlo brzo postao veliki hit i zaradio više od 319 milijuna dolara diljem svijeta. U nastavku Sonic 2 dvije godine kasnije glumačkoj ekipi pridružili su se Idris Elba kao Knuckles the Echidna i Colleen O’Shaughnessey kao Miles Tails Prower, a nastavak je bio još uspješniji s ukupno 405 milijuna dolara. Treći film dobio je zeleno svjetlo i prije nego je drugi stigao u kina, a Paramount Pictures i Sega otkrili su kako rade i na spin-off seriji o Knucklesu u kojoj će Elba također posuditi svoj glas.

Sonic the Hedgehog 3 režirat će Jeff Fowler prema scenariju Patricka Caseya i Josha Millera, a Ben Schwartz ponovno posuđuje glas glavnom junaku Sonicu. U ostalim, ništa manje važnim ulogama, su James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Lee Majdoub i Neal McDonough dok Jim Carrey kao glavni negativac Doktor Robotnik iliti Eggman navodno nije zainteresiran za repriziranje svoje uloge, na žalost obožavatelja.

Film Sonic the Hedgehog 3 u kinima očekujemo 20. prosinca 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala