Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serije Nasljeđe, The Bear i Beef dominirale dodjelom nagrada Emmy
Sinoć dodijeljene najprestižnije televizijske nagrade, najviše dobile serije "Nasljeđe" i "The Bear"

Serije "Nasljeđe", "The Bear" i "Beef" dominirale dodjelom nagrada Emmy

Sinoć je održana svečana dodjela najprestižnijih televizijskih nagrada Emmy. Ove godine dodjelom su dominirale serije Nasljeđe i The Bear, obje sa šest osvojenih nagrada, uključujući i one glavne - za najbolje serije u svojim kategorijama. Iza njih se odmah smjestila i najbolja limitirana ili antologijska serija Beef s pet osvojenih nagrada.

Od svih televizijskih mreža najviše pobjeda ima HBO, čiji je program zaradio devet nagrada, nakon čega slijede Netflix i FX sa šest osvojenih nagrada, dok su ostale mreže osvojile po jedan kipić.

Serija The Bear osvojila je sve glavne nagrade u kategoriji humorističnih serija. Osim za najbolju komediju, Jeremy Allen White i Ebon Moss-Bachrach dobili su nagrade kao najbolji glavni i najbolji sporedni glumac, dok je Ayo Edebiri kući odnijela nagradu za najbolju sporednu ulogu. Uz glumačke, serija je dobila i nagrade za režiju i scenarij.

Skoro isti set nagrada otišao je u ruke serije Nasljeđe, koja je za svoju posljednju sezonu dobila priznanje kao najbolja dramska serija, Kieran Culkin i Sarah Snook osvojili su nagrade za najbolje glavne uloge dok je Matthew Macfadyen dobio priznanje kao najbolji sporedni glumac. Također su osvojili nagradu za režiju i za scenarij.

Mini-serija Beef osvojila je pet nagrada među kojima su za najbolju seriju, za najbolje glavne uloge za Ali Wong i Stevena Yeuna, a Lee Sung Jin također je dobio priznanje za režiju i scenarij.

U glumačkim kategorijama nagrade su također dobili Quinta Brunson kao najbolja glavna glumica u humorističnoj seriji Abbott Elementary, Jennifer Coolidge kao najbolja sporedna glumica u dramskoj seriji Bijeli lotos, Niecy Nash-Betts kao najbolja sporedna glumica u limitiranoj seriji Monster: The Jeffrey Dahmer Story te Paul Walter Hauser za sporednu ulogu u limitiranoj seriji Black Bird.

Elton John svojom je sinoćnjom pobjedom službeno ušao u EGOT klub jer sada ima i Emmy uz pet Grammyja, dva Oskara i nagradu Tony.

Cjelokupnu listu dobitnika nagrada Emmy možete provjeriti na njihovim službenim stranicama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala