Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Markovski feat. Leo Rumora - Još jedan dan
Spot u kojem se može uživati i koji svakako treba pohvaliti

Markovski feat. Leo Rumora - "Još jedan dan"

Album Diskonekted LP
Izdavač Dancing Bear
Autor spota Tomislav Ćurković
Trajanje 3’43’’
Ocjena 4/5



Markovski je jedan od četvorice koji stoje uz Urbana ali i jedan od rijetkih hrvatskih autora koji je svoj glazbeni izraz pronašao u elektronici paralelno radeći na svojoj solo karrijeri. Iza sebe ima jedan objavljen album "Diskonekted LP" sa kojeg je skinut i aktualni singl "Još jedan dan" i u kojem kao gostujući vokal pjeva Leo Rumora, član riječke grupe Ogledala i po mišljenju Markovskog jedan od najboljih riječkih vokala. Spot je režirao Tomislav Ćurković koji se dosada dokazao kao vrhunski autor dokumentarnih filmova (za što je bio i nagrađivan) ali sudeći po viđenom i kao potencijalno vrlo kreativan redatelj spotova.

Spot je zapravo nastao u produkciji riječkog multimedijalnog studija "Megaphone", u kojem uz Ćurkovića djeluje i Mario Juničić. Po njihovim riječima, na vjerodostojan su način pokušali prikazati raspad ljubavne veze, a emotivnu prazninu para i nestajanje njihove povezanosti prikazati kroz suživot lutki. Radnja spota odvija se u okruženju stana iz 20–ih godina prošlog stoljeća, a vizualna poveznica s modernim dobivena je digitaliziranim raspadanjem slike, naglašavajući raspad ljubavi para iz priče. I doista su to i napravili osim što su ipak malo pretjerali sa digitalnim raspadanjem slike, no sveukupni dojam je iznad očekivanja. Sjajan atmosfera, odlični kadrovi, ideja o ljubavi lutaka za svaku pohvalu dok je samo malo zaškripilo u realizaciji. Međutim, spot u kojem se može uživati i koji svakako treba pohvaliti. 


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala