Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Klub Explore svakog radnog dana u veljači!
Viasat Explore će najkraći mjesc u godini učiniti što zanimljivijim i punim adrenalina

Klub Explore svakog radnog dana u veljači!

Stigla je veljača! Viasat Explore se potrudio napraviti vam najkraći mjesec u godini što zanimljivijim i punim adrenalina. Zato, bez odugovlačenja, dobro došli u klub! Srdačno vas pozivamo u naš klub, službeno mjesto za sve u vezi s programom Viasat Explore. Od ponedjeljka do petka tijekom dana donosimo vam serijske maratone svih vaših omiljenih emisija, uključujući Kamenolomce, Australski odred za spašavanje, Riječna čudovišta, i još mnogo toga. Želite li osvježiti pamćenje? Propustili ste nekoliko epizoda serije? Samo se želite družiti cijeli dan s najboljim posadama na svijetu? Ovo je savršena prilika!

U veljači vam donosimo listu serijskih maratona koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka Klub Explore, svakog radnog dana u veljači, od srijede 1. veljače samo na programu Viasat Explore:

Australski odred za spašavanje
Srijeda, 1. veljače u 12:40 sati
Ekipa je usred velikog spašavanja, no stvari ne izgledaju dobro. Njihovo vitlo za izvlačenje, komunalno vozilo za spašavanje i bager koji su doveli da im pomogne, svi su zaglibili u blatu i ne mogu se pomaknuti.

Kamenolomci
Ponedjeljak, 6. veljače u 15:05 sati
Mario još nije ostvario potrebnu količinu mramora u kamenolomu Piastrone, Luca se bori s vijčanim dizalicama u kamenolomu Catino, a Michele nastoji pronaći uzrok problema s vodom.

Nevjerojatne inženjerske pogreške
Četvrtak, 9. veljače u 10:30 sati
Zbog čega je u Chicagu prozorsko okno na 39. katu ispalo s nebodera? U Nizozemskoj se potpuno novi krov stadiona srušio bez ikakvog upozorenja.

Riječna čudovišta
Utorak, 14. veljače u 18:10 sati
Ribe-tigrovi afričke su ribe najstrašnijeg izgleda, no jedu li ljude? Kako bi to otkrio, Jeremy im se želi ponuditi kao živi mamac, no najprije mora proći kraj krokodila...

Australski lovci na zlato
Ponedjeljak, 20. veljače u 19:10 sati
Ekipa Poseidon napokon počinje kopati u legendarnom Catto's Paddocku u potrazi za grumenom vrijednom više milijuna dolara, a Goldimersi teškom mukom nastoje održati posuđenu puhalicu u pogonu.

Timovi za ekstremnu vuču
Petak, 24. veljače u 12:25 sati
Truckworksi opet otvaraju kamionsku rutu do rudnika Olympic Dam, Wagga Truck Towing hrvaju se s bagerom od 32 tone, a šef Towa, Scott, prepušta komplicirano izvlačenje automobila pripravniku Dylanu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala