Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.8.
Još jedna subotnja večer kad je teško izabrati samo jedan odličan film!

TV Preporuke dana – Subota 27.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 23:15 sati
Pojavljuje se ključni dokaz. Laura pokušava doznati odakle se on pojavio te uz Katynu i Liamovu pomoć dolazi do šokantnog novog sumnjivca.

FILMOVI

Predigra za brak, Doma TV u 20 sati
Charlie Logan je od malih nogu bio proklet da svaka žena s kojom bude intiman pronađe ljubav u drugom muškarcu. Njemu to ne predstavlja neki problem jer prema njima ne osjeća ništa, no što će Charlie napraviti kada osjeti ljubav?

Ruby Sparks, HTV 1 u 20:10 sati
Romanopisac u stvaralačkoj krizi pronalazi ljubav na neobičan način: stvori ženski lik za koji misli da bi ga voljela, a onda je snagom volje učini stvarnom.

Računovođa, Nova TV u 20:15 sati
Iza maske naizgled običnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On, naime, radi za teške kriminalce i plaćene ubojice.

Dan obuke, RTL 2 u 20:15 sati
Jedina opasnost veća od prelaska granice između zakona i kriminala, policajac je koji ju gazi. Denzel Washington i Ethan Hawke povest će nas ulicama Los Angelesa, preplavljenim drogom, gdje uobičajena poimanja dobra i zla najčešće predstavljaju smrtonosnu zabludu.

Bill i Ted spašavaju svijet, Doma TV u 21:40 sati
Još neostvarene rock and roll sudbine, sada već sredovječni najbolji prijatelji kreću u novu pustolovinu kad ih posjetitelj iz budućnosti upozori da samo njihova pjesma može spasiti život kakav poznajemo. Usput će im pomoći njihove kćeri, nova skupina povijesnih ličnosti i nekoliko glazbenih legendi.

Južni vjetar, RTL u 22:15 sati
U životu Petra Maraša stvari počinju dobivati smisao. Napušta roditeljski dom i s dugogodišnjom djevojkom useljava se u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik dobro radi. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada se Maraš slučajno zamjeri opasnom narko klanu.

Gunman, HTV 1 u 22:35 sati
Redatelj svjetski uspješne franšize Taken pretvara Seana Penna u akcijsku zvijezdu u kriminalističkoj drami u kojoj glumi bivšeg špijuna koji se nađe na nišanu agencije za koju je prije radio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala