Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lollobrigida - Volim te
Vrlo efektan spot izuzetne dinamike u kojoj niti jedan kadar ne traje duže od dvije sekunde

Lollobrigida - "Volim te"

Album -
Izdavač DOP Records
Autor spota Filip Filković Philatz
Trajanje 3'29’’
Ocjena 4/5



Disco electro pop bizzarre trash bend Lollobrigida već su samom svojom pojavom na sceni ostvarili status medijski zanimljivih izvođača. Paralelno taj interes raste zahvaljujući atraktivnim i dobrim spotovima ali ponajviše front womanici Idi Prester koja, osim što radi na nacionalnoj televiziji kao voditeljica svakojakih projekata, pojavljuje se na 99 posto događanja u gradu Zagrebu i Hrvatskoj i koji su sami po sebi alternativnog izraza bez obzira radi li se o otvaranju kafića, modnoj reviji, koncertu, tematskoj večeri itd. No, kako god, Lollobrigida se osim glazbe i te kako brine oko svog imidža ne želeći ništa prepustiti slučaju pa tako ni svoje spotove.

Što zbog svega navedenog, a što zbog želje da surađuje jednom u životu s njima, sve traženiji redatelj spotova Filip Philatz Filković predložio im je suradnju i tako je nastao spot za novi singl "Volim te". "Prije samog snimanja, razvijanje ideje dovelo je do priče koja definira spot kao 'stravičan' isto koliko i zabavan te ljut isto koliko i agresivan, ali povrh svega mora biti energetska, romantična seksualna avantura koja se pretapa sa strašnim triler snom" - izjavio je Filković komentirajući svoje zadnje djelo.

I dobro je opisao to što je na kraju ispalo. Vrlo efektan spot izuzetne dinamike u kojoj niti jedan kadar ne traje duže od dvije sekunde dok su kadrovi nanizane slike članova Lollobrigide u raznim ulogama uključujući i dvije opatice koje se krevelje. Dakako, sve ima taj bizarni prizvuk i, kako je i sam rekao, stravični ton kao i neminovnu zabavu, a sve skupa u skladu sa njihovim disco electro bizzare trash glazbom. Zabava na rubu ukusa koja će malo koga od konzumenata popularne glazbe šokirati za razliku od konzervativnih gledatelja koji bi možda mogli podići svoj glas i pomoći pri tom Lollobrigidi da se još malo priča i piše o njima u medijima. Međutim, najvažnije je da je spot zabavan, atraktivan i intrigantan što samo po sebi znači da će biti i gledan. Ali da je možda mogao biti i bolji, mogao je. Imao je Philatz i boljih radova.
 


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala