Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ovoga ljeta doživite europski zov divljine na programu Viasat Nature
Otkrijte prirodne ljepote europskog kontinenata i istražite njegove divlje krajolike

Ovoga ljeta doživite europski zov divljine na programu Viasat Nature

Ovog kolovoza donosimo vam dašak europske divljine. Ako vas pomisao na divljinu asocira samo na afrički kontinent, dopustite nam da vas razuvjerimo. Otkrivamo prirodne ljepote europskog kontinenta, istražujući divlje krajolike Njemačke, Švicarske, Walesa, Škotske, Islanda i Norveške. Vratit ćemo se i u prošlost, otkrivajući kako je taj kontinent nastao, kako se razvijao i napredovao kroz stoljeća.

U kolovozu stiže niz dokumentaraca posvećenih prirodnim ljepotama europskog kontinenta koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka Divlja Europa, svakog ponedjeljka do petka navečer, od ponedjeljka 15. kolovoza u 20:00 sati samo na programu Viasat Nature:

Škotska: Godina u divljini
Ponedjeljak, 15. kolovoza u 20:00 sati
Kako s proljećem stižu toplije vrijeme i dulji dani, sezona je parenja diljem Škotske. Pratimo planinske zečeve, noćnu paunčad i tetrijebe gluhane, najveće svjetske tetrijebe.

Divlja Švicarska
Srijeda, 17. kolovoza u 20:00 sati
Ova epizoda istražuje relativno opskuran dio zemlje, Jurske planine. Vodimo na vas na uzbudljivo putovanje gotovo netaknutom divljinom kroz četiri godišnja doba.

Norveška: između fjordova i fjeldova
Četvrtak, 18. kolovoza u 20:00 sati
Norveški fjordovi i fjeldovi među najspektakularnijim su krajolicima u Europi. Susrećemo sobove, goveda, ribe i nepregledna prostranstva polja, dolina, vodopada i planinskih vrhova.

Wales: Zemlja divljine
Utorak, 23. kolovoza u 20:00 sati
Ljeto je i zemlju je zahvatio toplotni val. U ovoj sezoni ekstrema vrijeme je da zabljesnu neke od manjih i egzotičnijih divljih životinja u Walesu.

Prirodni svijet – Island: Divlji život
Četvrtak, 25. kolovoza u 20:00 sati
Pratimo životinje i ljude koji nastanjuju Island. Neprestana vulkanska prijetnja ondje naposljetku je rezultirala jednom od najvećih erupcija na Islandu u više od 200 godina.

Ekspedicija Europa
Ponedjeljak, 29. kolovoza u 20:00 sati
Naše putovanje Europom započinjemo na najstarijim liticama paleokontinenta Baltika na krajnjem sjeveru Rusije, na vrhu drevne planine koja je sada prekrivena vodom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala