Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Renée Zellweger u još jednoj dramskoj seriji
Nakon premijere mini serije "The Thing About Pam" dobila je glavnu ulogu u još jednoj drami NBCUniversala

Renée Zellweger u još jednoj dramskoj seriji

Foto: Depositphotos

Renée Zellweger glumit će u još jednom projektu studija NBCUniversal.

Vijest o novoj ulozi stigla je na dan kad je na NBC-u krenula limitirana serija prema istinitom događaju The Thing About Pam u kojem Zellweger glumi Pam Hupp. Novi projekt bit će jednosatna dramska serija Avenger Field za streaming servis Peacock, priča o ljudima koji su uspostavili tajni program za žene američkog ratnog zrakoplovstva WASPs (Women Airforce Service Pilots) za borbu protiv Hitlera.

Dramska serija inspirirana je istinitom pričom o zapovjednici WASP-a Jackie Cohran, koju će glumiti Zellweger, i o raznolikoj skupini žena koje su se borile protiv sustava, skeptika i raznih sabotaža koje su ih sprječavale da se sigurno vrate kući.

Felicia D. Henderson bit će showrunnerica, scenaristica i jedna od izvršnih producentica serije, a poznata je po svom radu na raznim hit serijama te je trenutno kao showrunnerica na novoj Netflixovoj seriji First Kill. Za režiju je zadužena Susanna White koja je režirala epizode raznih poznatih serija kao što su Carstvo poroka, Kronike Times Squarea, Milijarde i Trust te filmovi Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje, Izdajnik po našem ukusu i Žena koja hoda naprijed.

Renée Zellweger nedavno smo mogli gledati u Netflixovoj seriji What/If koja nije dobila dobre ocjene kritike i publike, a najpoznatija je ipak po svojim filmskim ulogama (Judy, Chicago, filmovi o Bridget Jones) i dobitnica je velikih nagrada: Oscar, BAFTA, Golden Globe, Screen Actors Guild i Critics Choice Award za film.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala