Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.7.
Nedjeljna večer donosi odlične serije i razne (starije) hit filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Legendarne prve dame, HTV 1 u 21:05 sati
Bill i Hillary ušli su u Bijelu kuću 1992. Hillary su odmah napali zbog toga što je bila preambiciozna te se previše miješala u suprugov posao. Nakon predsjednikova skandala, Hillary je odlučila krenuti svojim putem.

McMafija, HTV 2 u 23:55 sati
Na temelju razgovora s dobro upućenim osobama iz uspješnice Mishe Glennyija scenaristi i redatelji Hossein Amini i James Watkins stvorili su dramu koja razotkriva globalnu mrežu organiziranog kriminala. Serija nam razjašnjava složene veze između perača novca u Dubaiju, kibernetičkih kriminalaca u Indiji, ruskih oligarha u Londonu i beduinskih krijumčara u pustinji Negev.

FILMOVI

Sakupljač kostiju, Doma TV u 19:55 sati
Nekoć prisutan pri gotovo svakoj istrazi umorstva, genijalni forenzičar Lincoln Rhyme zadnje četiri godine proveo je prikovan za krevet, nepokretan nakon tragičnog incidenta. Rhymeove depresivne misli prekida posjet bivših kolega, koji ga upoznaju s novim, zagonetnim slučajem ubojstva.

Alien: Savez, RTL u 20:15 sati
Na svemirskom brodu Covenant vlada tišina. Njegova posada i preostalih 2000 putnika u dubokoj su hibernaciji, dok sintetički android Walter hoda sam po hodnicima pionirskog broda koji je krenuo prema udaljenom planetu Origae-6 gdje se, na drugom kraju galaksije, kolonisti nadaju uspostaviti novi dom čovječanstva. Tišinu će prekinuti obližnja eksplozija zvijezde koja će rasparati svemirska jedra Saveza, uzrokovati smrt desetaka putnika te skrenuti misiju s planirane rute.

Zločesti dečki 2, Nova TV u 20:15 sati
Marcus i Mike imaju novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju. Posve neočekivano trag ih dovodi do velike urote u koju je uključena mafija na čelu s narko bossom Johnnyjem Tapiom čiji je krajnji cilj preuzeti cjelokupnu trgovinu droge u gradu.

Posljednji Mohikanac, HTV 2 u 22 sata
Michael Mann je snimio raskošno ostvarenje u kojem vrsno kombinira uzbuđenja i napetosti, scene bitaka s romantičnim trenucima, ne pretjerujući niti s jednim elementom. Uz njegovu režiju ističe se fotografija Dantea Spinottija te pogotovo izvrsne glumačke interpretacije cijele ekipe.

Babel, Doma TV u 22:05 sati
Četiri priče, smještene u Maroko, Meksiko, Japan te Sjedinjene Američke Države počinju tragedijom koja pogađa američki bračni par na odmoru u pustinji Maroka koji postaju svjesni da su dio niza događaja van njihove kontrole. U isto vrijeme gluhonijema japanska tinejdžerka u naponu mladenačkog buntovništva dolazi u sukob sa svojim ocem, dok meksička dadilja na radu kod dobrostojeće američke obitelji odluči bez njihova znanja uzeti njihovo dvoje djece u Meksiko.

Anđeli i demoni, Nova TV u 23:05 sati
Ovaj je put harvardski simbolist Robert Langdon pozvan u švicarsku istraživačku agenciju kako bi analizirao misteriozan simbol urezan u grudi ubijenog fizičara. Uz pomoć prelijepe talijanske fizičarke, ujedno i kćerke ubijenog, on ubrzo otkriva dokaze o nezamislivom.

Igre gladi, RTL u 23:15 sati
Jedan od najvećih kino hitova 2012. godine nastao je prema istoimenom romanu, a u njemu se pojavljuje tada jedna od najvećih zvijezda Hollywooda, Jennifer Lawrence. Jennifer Lawrence je fantastična u ulozi Katniss, društvo joj pravi Josh Hutcherson.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala