Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.5.
Na većini kanala (opet) dominiraju izvještaji s lokalnih izbora uz poneki hit film

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Lokalni izbori HRT, HTV 1 od 20 sati

Lokalni izbori RTL, RTL od 20 sati

Lokalni izbori Nova TV, Nova TV od 20:15 sati

FILMOVI

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 19:55 sati
Indiana Jones svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa, ali okrutna Irina Spalko.

Odmor u Las Vegasu, RTL 2 u 20:15 sati
Clark je upravo dobio novčanu nagradu na poslu jer je izumio neki konzervans za hranu. Stoga odluči da svi odu u Las Vegas gdje će se dobro zabaviti, a roditelji će još proslaviti i 20. godišnjicu braka. Čim stignu u Las Vegas, počnu se nizati neprilike.

Za dolar više, HTV 2 u 21:05 sati
Banda divljih desperadosa terorizira teritorij New Mexica. Na njezinu je čelu zloglasni El Indio za kojim su vlasti raspisale tjeralicu s nagradom koju će dobiti onaj tko ga dovede živog ili mrtvog. Okrutnom se zločincu nitko ne usudi stati na put. Ipak, pojavljuju se dvojica iskusnih lovaca na glave, tajanstveni Pukovnik i osamljeni revolveraš Cavanagh.

Vitez Tame: Povratak, Doma TV u 22:15 sati
Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli a negativac nikada nije bio brutalniji. No, ipak Batman izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada Bane i Catwoman poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice.

Luda djevojačka, Nova TV u 22:45 sati
Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Paranoja, RTL u 23 sata
Nakon što na poslu počini skupu pogrešku Adam Cassidy suočava se nemilosrdnom predsjednikom kompanije, Nicholasom Wyattom. On ga neće uništiti samo pod jednim uvjetom: Adam mora postati korporativni špijun. Odjednom dobiva raskošan ured, vozi skupe automobile... ali konce igre vuče Wyatt.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala