Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Most na malim ekranima
U četvrtak 20. svibnja na Drugom programu u 23:15 slijedi četvrta sezona kriminalističke serije "Most"

Četvrta sezona serije "Most" na malim ekranima

U četvrtak 20. svibnja na Drugom programu HRT - HTV2 u 23:15 slijedi četvrta sezona kriminalističke serije Most.

Ispod mosta Pepparholm u Kopenhagenu pronađeno je tijelo brutalno ubijene žene. Ispostavilo se da je riječ o Margrethe Thormod, ravnateljici danske Službe za imigraciju. Motiv je možda skandal oko nedavne odluke o deportaciji koji je Margrethu pogodio i na osobnoj razini. Henrik Sabroe počinje istraživati groteskno ubojstvo s kolegom Jonasom Mandrupom.

Henriku nedostaje kolegica i prijateljica Saga Norén koja je u ženskom zatvoru u švedskom Ystadu zbog ubojstva majke. Henrik ju posjećuje koliko može i želi da mu pomogne s novim slučajem, ali Saga ističe da ne smije jer više nije policajka.

U ovoj sezoni i Henrik i Saga pate na osobnoj razini, njihovo prijateljstvo suočava se s teškoćama, a događaji iz prošlosti će ih opet sustići i do kraja sezone ni za Henrika ni za Sagu više ništa neće biti isto.

Kriminalističku seriju Most osmislio je Hans Rosenfeldt i za nju napisao scenarij, a zajednički su je producirali državna švedska i danska televizija. Serija je emitirana u više od 100 zemalja.

Kada je četvrta sezona započela s emitiranjem 1. siječnja 2018. u skandinavskim zemljama, Rosenfeldt je potvrdio da je ona i posljednja. Scenarij je takav da se sve nedovršene priče iz prošlih sezona privode kraju.

U 1. epizodi tijelo ravnateljice danske Službe za imigraciju pronađeno je blizu mosta između Danske i Švedske. Budući da je Saga u zatvoru zbog ubojstva majke, istragu vodi Henrik sa svojim novim partnerom Jonasom.

U seriji Bron 4 glume Sofia Helin (Saga), Thure Lindhardt (Henrik), Dag Malmberg (Hans Petterson), Sarah Boberg (Lillian Larsen), Rafael Pettersson (John Lundqvist).

Scenaristi su Hans Rosenfeldt i Camilla Ahlgren, a režiju potpisuje Rumle Hammerich.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala