Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reboot serije Saved by the Bell dobio drugu sezonu
Televizijska mreža Peacock zadovoljna je gledanošću i smatraju da ima još priča za ispričati

Reboot serije "Saved by the Bell" dobio drugu sezonu

Foto: YouTube

Ekipa će se opet skupiti u školi Bayside High nakon što je mreža Peacock odobrila seriji Saved by the Bell još jednu sezonu!

"Oduševljena sam što je serija obnovljena. Presretna sam s količinom ljubavi koju vidim prema seriji i jedva čekam vratiti se i napraviti još epizoda. Nadam se da ćemo na Peacocku ostati još puno sezona i možda za 30 godina netko napravi reboot našeg reboota", našalila se showrunnerica i scenaristica serije Tracey Wigfield.

Reboot nekad omiljene tinejdžerske serije iz 1990-ih prati kalifornijskog guvernera Zacka Morrisa (Mark-Paul Gosselaar) koji nastoji spasiti mandat nakon što je zatvorio priličan broj loših škola. Učenike zatvorenih škola preusmjerava u one bolje, a jedna od njih jest njegova bivša Bayside High škola pa će tako tamošnji privilegirani klinci dobiti jako dobar reality check dolaskom onih običnih.

U prvoj sezoni pratili smo kako različiti učenici pomalo postaju prijatelji i povezuju se zbog nogometa, školskih plesova i studentskih izbora, a serija je donijela i neke važne teme poput rasnih problema, inkluzije, školovanja. U nekoliko navrata obožavatelji su mogli prepoznati reference na originalnu seriju, a vratili su se skoro svi originalni članovi pa uz Gosselaara (ponekad) glume Mario Lopez, Elizabeth Berkley Lauren, Tiffani Thiessen i Lark Voorhees.

NBCUniversal zadovoljan je gledanošću serije te ističu kako je "donijela svjež i moderan pogled na originalnu seriju te je dotakla gledatelje različite dobi". U ostalim ulogama su Mitchell Hoog, Belmont Cameli, Josie Totah, Haskiri Velazquez, Alycia Pascual-Peña’s, Dexter Darden i John Michael Higgins.

Prva sezona serije Saved by the Bell dostupna je od 25. studenog 2020. i ima 10 epizoda, a toliko će imati i druga sezona čiji je datum premijere još nepoznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala