Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Očajna Žanamari erotikom pokušava spasiti karijeru
Iako talentirana, Žana je prokockala sve prilike pa se okrenula tipičnom buđenju muške strasti

Očajna Žanamari erotikom pokušava spasiti karijeru

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Gordana Sermek

U nadi da će joj golotinja pomoći u propaloj pjevačkoj karijeri, 26-godišnja Žanamari Lalić snimila je spot za pjesmu kojom se predstavlja na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu. Društvo u provokativnom videu ne pravi joj bilo tko - zvijezda njezinog kalibra uspjela je platiti pravog frajera, pobjednika natječaja "Bezobrazno zgodan" u časopisu Cosmopolitan. Dok je 22-godišnji Martin Kolaj mazi po golom tijelu, Žanamari ponosno pokazuje umjetninu na leđima, nudeći gledateljima obrise svojih grudi u nadi da će njima konačno doći u žarište estrade.

Prije nekoliko godina mladoj Žanamari Lalić ukazano je veliko povjerenje - proglašena je prvim Hrvatskim Idolom te je dobila diskografski ugovor o kojem ostali talentirani amateri mogu samo sanjati. Sve je prokockala - album je ispao očaj i na umjetničkoj i na komercijalnoj razini, pa je pjevačica mahnito počela hodati po eventima i pričati o svemu, samo ne o glazbi.

Nesretna kronologija nastavila se na Dori 2008., na kojoj je otpjevala "Jedino moje" i tako "okrenula novu stranicu u karijeri". Ništa se zapravo nije dogodilo - nastupa i dobrih poslovnih ponuda niotkud, pa se ljepotica bez karijere napokon odlučila razodjenuti. Napravila je to, doduše, i za Playboy (ne do kraja...), ali u novom spotu "Crni leptire" svoje je obline prvi put iskoristila u glazbene svrhe. Hoće li joj to pomoći? Ne želimo biti pesimisti, ali vjerojatno neće. Žanamari unatoč sjajnom vokalu i dalje ne uspijeva pronaći prave pjesme - malo je urbana, malo zavija kao da je upravo ispala iz grupe Magazin, ali ništa zapravo ne pali.

Kako se MojTV zalaže za domaću glazbu i zvijezde, prilažemo i spot za pjesmu "Jedino moje", još jednu ambicioznu, ali propalu pjesmu na kojoj je surađivala s producentom Silvijem Pasarićem (Ivana Kindl, Severina, Lana Klingor...). Iako nije postala hit, riječ je o njezinoj najboljoj pjesmi. Go Žana, go sise.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala