Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Meštar žiriju održao višeminutnu bukvicu
Prvi par koji je napustio show "Zvijezde pjevaju" su Željko Pervan i Maja Blagdan. Meštar preživio glasovanje...

Video: Meštar žiriju održao višeminutnu bukvicu

PIŠE: Katarina Hrgović

Ovotjednu, drugu po redu emisiju ovogodišnje sezone showa "Zvijezde pjevaju", čija je tematika bila soul i swing, otvorio je par koji je u prošloj emisiji osvojio najveću ocjenu žirija, a to su Boris Mirković i Ivana Husar. 
 
 
"Jako mi se sviđa što si sve prepustila Borisu. To što ste izveli bilo je u ritmu swinga, u duši swinga i bio je zaista odličan nastup", izjavila je Ksenija, dok je Vanna nadodala: "Melodiju svinga treba pjevati kao da si je odavno svladao, kao da se ne boriš s njom. Mislim da ste to odlično odradili", zaključio je žiri koji je Borisa i Ivanu nagradio ocjenom 31. 
 
Mare i Đani otpjevali su pjesmu "Knock On Wood" Rachel Stevens, a s njihovom izvedbom žiri je bio veoma zadovoljan. "Soul je energija. Mare, ti si to odlično odradila i kod tebe se ta energija osjetila, no u nekim momentima malo si pretjerala pa je vikanje pojelo pjesme, no sve u svemu počašćeni smo vašom izvedbom", poručila je Vanna. Žiri je Mari i Đaniju dodijelio vrlo dobru ocjenu 28.
 
Ines Bojanić i Giuliano također su imali zadatak otpjevati swing, što su pristojno odradili. Usred njihove izvedbe, Ines je imala laganih problema s mikrofonom, no on je riješen nakon samo nekoliko trenutaka utišanog tona. 
 
Viktor i Natali pjevali su soul, i iako su se vidno potrudili, žiri njihovom izvedbom nije bio pretjerano zadovoljan. "Ja bi malo dignuo tonalitet. Natali je pjevala u visokom tonalitetu, dok je Viktor pjevao malo sniženim. Bio bi bolje da su se po tom pitanju više uskladili", poručio je Viktoru Rajko. "Preduboko je to bilo za tebe, pa idući put definitivno poradi malo na tome", dodao je Nikša, dok se i Ksenija s njima složila. "Natali, stavila si Viktora u drugi plan što se nije pokazalo kao najsretnije rješenje. Žao mi je što je to tako ispalo", zaključila je Ksenija, a žiri je Viktora i Natali ovoga puta nagradio ocjenom 25.
 
 
Ana Vilenica i Jacques Houdek ovoga su puta pjevali swing i bili su jedno od najvećih iznenađenja večeri.  "Iznenađeni smo s vama ovdje svi večeras. Nadam se da gledatelji doma kuže kako je teško pjevati ovu pjesmu", rekla im je Vanna. "Izvrsno, sigurno, dobro", poručila je Ksenija još jednom napominjući kako je ugodno iznenađena njihovim nastupom. A koliko su zadovoljni njihovim nastupom, žiri je pokazao dodijelivši im ukupnu ocjenu 35. 
 
 
Željko Pervan i Maja Blagdan imali su zadatak otpjevati soul koji se, sudeći prema reakcijama žirija zahvaljujući čijoj su ocjeni završili na četvrtom mjestu, odlično odradili.
 
Najmlađi par ove sezone, Tamara Loos i Marko Tolja, posljednji su par ove večeri koji je pjevao swing, a baš kao i prošle emisije oduševili su žiri koji im je udijelio i pokoji kompliment. "Ovo je jako zahtjevna pjesma za nekoga tko nije profesionalni pjevač, zbog čega me iznenadila Tamara koja je ovu pjesmu otpjevala odlično i s lakoćom", izjavila je Ksenija, a žiri je Tamaru i Marka nagradio ocjenom 31.
 
 
Žanamari Lalić i Meštar u prošloj su emisiji svojom izvedbom izazvali najviše reakcija, a tako je bilo i ovoga puta. Par je otpjevao pjesmu "Purple Rain", a u zanosu je Meštar svojoj mentorici glasno poručio "Pivaj, sestro!". Nakon svoje izvedbe malo se porječkao s Rajkom Dujmićem, koji mu je poručio kako "Purple Rain" nije soul. "Isplivali ste, s najtežom pjesmom na svijetu", poručila im je Ksenija, dok je Vanna održala kratko predavanja o Princeu i njegovom glazbenom opusu te je priznala kako joj je ovo najdraža pjesma od svih. Žiri je Žanamari i Davoru dodijelio ocjenu 24. 

Show su odlukom gledatelja, koji im očigledno nisu poklonili dovoljno glasova, napustili Željko Pervan i Maja Blagdan.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    0 0
    zubak zubak @ 29.3.2010. 23:12

    Pilana,potpisujem.

  • #7
    0 0
    PILANA pilana @ 23.3.2010. 17:46

    Meni to sve skup liči na HRTovu prčiju.

    Dobra zabava, veliki honorari...... njima je totalno zabavno.

    O "zvijezdama" kaj reć? Većinu njih moraš guglat da saznam ko su i šta su...

    Mada u hrvatskoj, nažalost, samo i imamo takve zvijezde...voditelji,sapuničaste glumice i poneke starlete(što god to značilo)

    Inače emisija je gledljiva ali mislim da je promašena bit originalne ideje. Zanimljivost emisije bi bila do jaja kada bi zvijede bile neke koje nismo u prilici gledat u takvim ulogama, malo se ugledat na Knjaza....sve u svemu meni bolje od BB ili Farmi ili takvih budalaština, mada je žalosno to glasanje i zarađivanje još više love i ovak imaju previše....

  • #6
    0 0
    seljankica seljankica @ 22.3.2010. 16:05
    mene ova emisija piiiilaaaa
  • #5
    0 0
    nerona nerona @ 22.3.2010. 12:30
    Najviše, u svim emisijama, te i takve vrste, iritira me što već u prvoj emisiji žiri ima svoje favorite, koje hrabri, potiče i tome shodno.Narod, pak bira po sistemu, ova je u seriji, volimo njen lik, itd,itd. U svakom slučaju, žao mi je što je Pervan ispao, nije bio najgori. Usput, nije fer uzimati ljude, koji glume i pjevaju, jer im je to posao, naravno da će daleko dogurati, kao i u plesu sa zvjezdama, uzmu ženu koja je plesala balet, svojevremeno! Pa ishod je jasan!
  • #4
    0 0
    aya aya @ 21.3.2010. 18:42
    A, pa sve manekenke i popratni showbizz po defaultu glasa za Dragu !
Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala