Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Natali i Viktor ispali iz showa Zvijezde pjevaju
U četvrtoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju" svoj ostanak nisu uspjeli izboriti Viktor Drago i Natali Dizdar

Video: Natali i Viktor ispali iz showa "Zvijezde pjevaju"

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HTV press / Dario Njavro

U ovotjednoj, četvrtoj po redu emisiji HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" predstavilo se preostalih šest parova: Ana i Jacques, Tamara i Marko, Mare i Đani, Ines i Giuliano, Boris i Ivana te Viktor i Natali, a tema večeri su rock 'n roll te glazba iz mjuzikla. Večer su otvorili Ines Bojanić i njezin mentor Giuliano koji su otpjevali "Tell me more" koju u originalu, odnosno mjuziklu Briljanteen, pjevaju John Travolta i Olivia Newton John. 
 
 
"Vrlo lijep nastup", rekla je Ksenija, a se s njom složila i Vanna. "Lijepo ste iznijeli tu pjesmu", izjavila je Vanna, dok je Rajko rekao da je "beskrajno sretan što vidi ženu bez visokih peta", referirajući se na Ines koja je nosila balerinke. Ines i Giuliano za svoj su nastup dobili četiri osmice, odnosno ukupnu ocjenu 32.
 
Najmlađi par u ovome natjecanju, Tamara Loos i Marko Tolja, otpjevali su pjesmu "Don't be cruel" Elvisa Presleyja. Tamara se u rocku, priznala je, snašla "tak-tak" te da joj je više pasala Janis Joplin koju je pjevala u prošloj emisiji. "Mislim da ste zadržali taj mladenački polet i energiju pjesme i to mi se jako sviđa", rekla je Ksenija koja je Tamari zamjerila jedino iskrenost, odnosno što je ova rekla da joj Presley nije toliko blizak. Marko i Tamara za svoj su nastup također dobili četiri osmice, odnosno ukupnu ocjenu 32.
 
 
Boris Mirković i Ivana Husar odlučili su se na pjesmu "Footloose" Kennyja Logginsa kojom su zapalili publiku i oduševili žiri. "Jako mi drago što je Boris uspio rasplesati mladu mamu Ivanu jer ona zasigurno doma nema vremena tako se opustiti", izjavila je Ksenija, dok je Vanna bila oduševljena što su Boris i Ivana iskočili iz dosadašnjeg okvira korektnosti i napokon zaista oduševili izvedbom, za koju su dobili tri devetke i jednu osmicu, odnosno ukupnu ocjenu 35.
 
 
Jacques Houdek i Ana Vilenica dojam od prošle emisije popravili su izvedbom pjesme "He lives in you" iz mjuzikla "Kralj lavova" kojim je žiri bio oduševljen. "To je meni do sada, što sam vidio večeras, najbolje", izjavio je Rajko, a s njim se složila i Ksenija. "Zaista je bilo impresivno, baš me se dojmilo. Strašno mi je drago što ste izabrali taj song koji nije tako razvikan", rekla je. "Protrnuo sam na početku jer sam mislio da ste zinuli više nego što možete progutati, ali na kraju ste progutali tako da svaka čast na hrabrosti", izjavio je Hus. Jacques i Ana tako su dobili svoj prvu desetku koja je ujedno i prva ove sezone showa, a uz nju još tri devetke. Sa ukupnom ocjenom od 37 tako su završili na prvom mjestu. 
 
 
Viktor Drago i Natali Dizdar odabrali su pjesmu "Hound Dog" Elvisa Presleyja, čime su kod žirija kupili pozitivne kritike i bodove. "Nalazi se Viktor sve više i sve bolje. Neke mi se stvari nisu bas sviđale, malo je to otišlo u drugom smjeru, ali nije zgorega reći da Viktor sve više napreduje i da idu stvari na bolje i na više", poručila je Vanna. "Napredujete krupnim koracima", složila se Barbara. Natali i Viktor svojom su izvedbom izborili četiri osmice, a njihova ukupna ocjena iznosi 32.
 
 
Posljednji par ove večeri, Mare Milin i Đani Stipaničev, otpjevali su izuzetno zahtjevnu pjesmu Freddieja Mercuryja, "I Want To Break Free". "Vrlo ste spretno iskoristiti dvoglasje na mjestima na kojima je Mare mogla i kao kod Viktora pokazali ste veliki korak naprijed", zadovoljan je bio Rajko, dok je Vanna priznala da joj je početak pjesme bio bez veze, ali odličnim krajem su je "kupili". Kseniji je pak, "sve, od početka do kraja, bilo točno", dok je Hus evidentno bio svjestan težine pjesme, pa je Marinu i Đanijevu izvedbu opisao samo kao "dobru". Žiri im je tako dodijelio dvije osmice i dvije devetke, ukupno 34.
 
Iako je pokazao očiti napredak, Viktor očito nije uspio impresionirati publiku toliko da bi ga ostavila u showu, pa su ove subote iz showa "Zvijezde pjevaju" ispali Viktor Drago i Natali Dizdar.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala