Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elton John: Nisam vodio PG-13 život
Popularni pjevač svim silama se borio da film "Rocketman" o njegovom životu ne bude prikladan za djecu

Elton John: "Nisam vodio PG-13 život"

Foto: PR Photots

Rock zvijezda Elton John počeo je raditi na Rocketmanu, glazbenom, fantastičnom, biografskom filmu o njegovom životu, još 2011. godine. Film je napokon ovih dana krenuo s prikazivanjem te se pomalo otkrivaju detalji o produkciji.

Jedna od prepreka na koju su naišli bila je ta što je studio inicijalno htio smanjiti količinu seksa i droge u priči i maknuti fantastične elemente priče. Srećom, ta im ideja nije prošla.

Pjevač je u nedavnom članku napisanom za Guardian otkrio neke detalje o svom životu i o stvaranju filma:

Neki iz studija su željeli smanjiti količinu seksa i droge kako bi film mogao dobiti oznaku PG-13. No ja jednostavno nisam vodio život koji spada u parametre PG-13 oznake. Nisam ni ja želio film prepun droge i seksa, ali isto tako svi znaju da mi ni jednog ni drugog nije nedostajalo tijekom 70-ih i 80-ih, tako da nije imalo smisla raditi film koji bi implicirao da sam nakon svake svirne mirno otišao u svoju hotelsku sobu samo s čašom toplog mlijeka i Biblijom.

I neki su željeli maknuti taj fantastičan element i napraviti jednostavan biografski film, ali to bi potpuno promašilo smisao. Kao što sam rekao, dosta sam živio u svojoj glavi kao klinac. I kada mi je karijera krenula, krenula je tako da mi se skoro nije činilo stvarno... No, kada se dogodilo, ispalilo me kao raketa: postoji trenutak u Rocketmanu kada sviram na pozornici kluba Troubadour u L.A.-ju i odjednom sve u sobi počne levitirati, uključujući mene, i iskreno - takav je to bio osjećaj.

Popularnom pjevaču napokon se ostvarila želja da napravi pravi biografski film o svom životu, a kako se Taron Egerton snašao u tom kaotičnom i ludom okruženju saznat ćemo već ovog četvrtka, 30. svibnja, kada film krene s prikazivanjem u hrvatskim kinima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala