Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taron Egerton pokušava izvući priznanje od serijskog ubojice u novoj seriji
Apple TV+ je predstavio trailer za kriminalističku dramu "Black Bird" prema istinitim događajima

Taron Egerton pokušava izvući priznanje od serijskog ubojice u novoj seriji

Foto: YouTube

Taron Egerton prisiljen je postati doušnik u zatvoru maksimalne sigurnosti u zamjenu za svoju slobodu.

Apple TV+ jučer je objavio prvu najavu za novu kriminalističku dramsku seriju Black Bird u kojoj Egerton glumi Jimmyja Keenea, sina odlikovanog policajca Jima Keenea (Ray Liotta), koji je osuđen na 10 godina zatvorske kazne u zatvoru minimalne sigurnosti. Kad službe zatrebaju pomoć u rješavanju stravičnih ubojstava za koja sumnjiče Larryja Halla (Paul Walter Hauser) koji se nalazi u zatvoru maksimalne sigurnosti, Keene će dobiti jedinstvenu ponudu.

Keene mora odlučiti hoće li pristati otići u opasan zatvor gdje su smješteni najveći kriminalci i luđaci kako bi izvukao priznanje iz Halla za što mu garantiraju slobodu. No, zadatak nije tako jednostavan jer ipak se radi o najopasnijim kriminalcima, on je sin policajca za što će nastojati da se ne sazna, a čuvari nisu upoznati s njegovim tajnim zadatkom tako da će i s njima imati problema.

Pisac Dennis Lehane osmislio je seriju i napisao scenarij prema istinitim događajima i memoarima Jamesa Keenea i Hillela Levina o serijskom ubojici Larryju DeWayneu Hallu kojeg se sumnjiči za 45 stravičnih slučajeva nestanaka i ubojstava tijekom 1980-ih i 1990-ih za koja nikad nije priznao krivicu i nikad nije optužen. Uhićen je i osuđen samo za jednu otmicu i ubojstvo te od 1993. godine služi zatvorsku kaznu u Sjevernoj Karolini. U ostalim ulogama su Greg Kinnear, Sepideh Moafi i Robert Diago DoQui. Režiju epizoda potpisuju Michaël R. Roskam, Joe Chappelle i Jim McKay.

Black Bird na Apple TV+ stiže 8. srpnja s prve dvije epizode od ukupno njih šest. Preostalih četiri bit će dostupno po jedna svakog petka do 5. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala