Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove emisije na Viasat Nature
Na Viasatov prirodoslovni kanal ovog vikenda stižu dvije nove emisije: jedna posvećena psima, a druga za ljubitelje T-Rexa

Nove emisije na Viasat Nature

Viasat Nature početkom siječnja donosi vam dvije zanimljive emisije.

Jednu za ljubitelje pasa – Moj pas i ja: Veliko natjecanje, a druga emisija posvećena je tajnama T-Rexa, od njegovog kretanja, osjetila, inteligencije i ugriza Ponovno otkrivanje T-Rexa.

Moj pas i ja: Veliko natjecanje - premijera u subotu 12. siječnja u 17h

U sjajnom natjecanju koje vodi Chris Packham osam ljudi vidjet će što sve mogu postići kad se udruže sa svojim psima. Natjecanje se održava na izuzetno lijepom području sa zahtjevnim terenima, Lake Districtu u sjeverozapadnoj Engleskoj, a izazovi, između ostalog, uključuju penjanje po stijenama i plivanje u divljini. Ekipe tijekom natjecanja osvajaju bodove, a svaki izazov testira njihovu kondiciju, inteligenciju i timski rad. Četiri tima koja ostanu u finalu suočavaju se s posljednjim izazovom: ljudskim i psećim triatlonom.

Ponovno otkrivanje T-Rexa - nedjelja, 13. siječnja u 17h

U ovoj vas posebnoj emisiji vodimo na uzbudljivo istraživačko putovanje o tajnama super-grabežljivca planeta Zemlje, Tyrannosaurus Rexa. Uz pomoć najnovijih revolucionarnih paleontoloških otkrića, vrhunske tehnologije i komparativnog proučavanja današnjih životinja, redefinirat ćemo tog legendarnog dinosaura. Otkrit ćemo vam kako je T-Rex doista izgledao i zvučao, kako se kretao i kojom brzinom. Također ćemo doznati nešto više o njegovu zloglasnom ugrizu, inteligenciji, njegovim osjetilima pa čak i o njegovoj društvenoj strani. Holivudski mitovi napokon su ogoljeni i sada možemo otkriti zapanjujuću istinu o životinji za koju smo svi mislili da je znamo i volimo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala