Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zoran Predin - Ispod naše sretne zvijezde
Zoran Predin povjerio je svom sinu Roku režiju spota za svoju novu pjesmu, i nije pogriješio

Zoran Predin - Ispod naše sretne zvijezde

Album Inventura
Izdavač Dallas Records
Autor spota Roko Predin
Trajanje 4'42''
Ocjena 5/5



Iako je bez sumnje Zoran Predin jedan od najznačajnijih autora sa ovih prostora, nikada ga nisu pratili neki jači video spotovi kojima bi pokrio i vizualni dio svog glazbenog odnosno poetskog izraza. Posljednji album 'Inventura' objavio je za etiketu Dallas Records i to u cijelosti sa pjesmama na hrvatskom jeziku.

Predinove pjesme primjer su predivne poezije jednog prekaljenog rokera kojem su ljubav i ritam pomiješane u krvi i čija duša se osjeti kroz njegove stihove. Kako je teško takvu sličnu krv i način razmišljanja sresti u istoj branši, a s obzirom na dosadašnju tijek karijere čini se da se nije baš ni trudio, angažman njegovog sina Roka za redatelja pjesme 'Ispod naše sretne zvijezde' i više je od punog pogotka.

Roko Predin autor je spota u cijelosti, što podrazumijeva osim režije i izradu likova i scenografije od papira, koloriranje i montažu. Dakle, sto posto autorsko djelo u kojem se doista može uživati i čije je shvaćanje tatinih stihova i ljubavi o kojoj pjeva na jedan prekrasan, pomalo dječji način prikazao u izuzetno jednostavnoj animaciji sa vrhunskim učinkom, ne zaboravivši niti potrebnu dramaturgiju priče. Bilo bi divno kada bi sve pjesme sa albumu dobile svoju animirani inačicu Rokovih kreativnih animacija, no ne treba pretjerivati. 'Ispod naše sretne zvijezde' prekrasan je spot.


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala