Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona Roseanne predstavljena s nekoliko videa
Humoristična serija se na male ekrane vraća krajem ožujka

Nova sezona "Roseanne" predstavljena s nekoliko videa

Foto: YouTube

Deset dana nakon što je ABC objavio da se legendarna humoristična serija Roseanne vraća na male ekrane krajem ožujka uslijedili su promotivni teaser traileri s glavnim protagonistima serije.

Nova sezona se vraća u svom klasičnom stilu: nove priče koje se bave aktualnim društvenim zbivanjima i problemima uz odličan humor cijele obitelji Conner. Kako je otprije poznato, u seriju se vratila kompletna originalna ekipa: Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) i Lecy Goranson (Becky). Sarah Chalke, koju smo gledali u ulozi Becky nakon što je Goranson otišla iz serije kako bi se posvetila studiranju, također se vraća, ali u drugoj ulozi. Johnny Galecki (David) će se pojavljivati u gostujućoj ulozi u svakoj epizodi. Novi likovi su Darlenino i Davidovo dvoje djece te D.J.-eva kćer.

Prema zadnjim pisanjima, EW navodi da će se Chalke naći u potpuno ovoj ulozi: glumit će Andreu, udanu ženu koja želi angažirati Becky kao surogat majku. „Obožavam tu ulogu, zbilja je zabavna i veselim joj se“, rekla je za EW. „Uzbuđena sam što se serija vraća na male ekrane i mislim da je to u pravo vrijeme“, izjavila je prije koji mjesec o povratku u seriju.

Serija je imala 9 sezona od kojih je posljednja svoju premijeru imala u rujnu 1996. godine. Prva epizoda prve sezone je emitirana 18. listopada 1988. godine.

Roseanne se vraća 27. ožujka s posebnom jednosatnom premijerom, a imat će ukupno 9 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala