Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte ubojiti mormonski kult u najavi serijala Daughters of the Cult
Početkom siječnja otkrivamo priču o kultu koje je predvodio takozvani "mormonski Charles Manson"

Upoznajte ubojiti mormonski kult u najavi serijala "Daughters of the Cult"

Studio ABC i Hulu udružili su snage kako bi fanove istinitih zločina razveselili odmah početkom nove godine novim, zanimljivim naslovima. Kao i u dosadašnjem stilu objavljivanja priča iz posljednjih nekoliko desetljeća koje se nisu puno provlačile kroz medije, Hulu na svoju platformu donosi tri nova naslova.

Nova emisija Me, Hereafter i druga sezona Death in the Dorms stižu kasnije sljedeće godine, a prvi dokumentarac koji ćemo gledati u 2024. jest Daughters of the Cult, koji stiže 4. siječnja te danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer.

Daughters of the Cult donosi priče o ženama koje su bile zarobljene unutra kulta i njihove živote u kultu gdje im je bio ispiran mozak te su neprestano bile suočene s terorom.

Ervil LeBaron, koji je dobio nadimak "mormonski Manson", bio je vođa fundamentalističke mormonske sekte koja je operirala na jugozapadu i u Meksiku tijekom 1970-ih godina. LeBaron je odgajan u toj varijaciji njihove vjere nakon što je njegov otac napustio Mormone jer su okrenuli leđa poligamiji. U obitelji LeBaron vjerovalo se u višestruke brakove tako da su i sinovi imali nekoliko žena.

Ono što izdvaja LeBarona od ostalih sličnih priča su hladnokrvna ubojstva koja su njegovi sljedbenici bili prisiljeni odraditi. LeBaron je izmanipulirao svoje sljedbenike koji su na kraju bili odgovorni za smrt mnogobrojnih LeBaronovih neprijatelja. Dokumentarna serija Daughters of the Cult priča njihove priče.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala