Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uvod u anatomiju nastavlja priču i u 21. sezoni
Dugovječna serija trenutno je usred prikazivanja 20. sezone

"Uvod u anatomiju" nastavlja priču i u 21. sezoni

Uvod u anatomiju, nevjerojatno dugotrajna medicinska dramska serija na ABC-u, obnovljena je za 21. sezonu. Ovo produljenje učvršćuje status serije kao najduže emitirane medicinske drame u udarnom terminu u povijesti televizije, status koji je prvi put dobila 2019. godine. Osim toga, drži rekord kao najduža serija u udarnom terminu na ABC-u.

Serija je premijerno prikazana 2005., te je postala temelj američke televizije i zadržala veliku bazu obožavatelja uglavnom zahvaljujući svojoj prisutnosti na streamingu gdje novi obožavatelji mogu otkriti njene priče i nezaboravne likove.

U 20. sezoni, koja je s prikazivanjem započela prije nekoliko tjedana, došla je nova voditeljica serije Meg Marinis koja je radila u mnogim ulogama na seriji prije kao što su istraživanje, uređivanje i pisanje, a kreatorica serije i izvršna producentica Shonda Rhimes vjeruje da sudbina serije u dobrim rukama pod njenim vodstvom.

Serija Uvod u anatomiju usredotočuje se na živote kirurških pripravnika, specijalizanata i liječnika dok se razvijaju u iskusne liječnike dok balansiraju između osobnih i profesionalnih odnosa. Radnja je smještena u izmišljenu bolnicu Seattle Grace (kasnije preimenovanu u Memorijalnu bolnicu Gray Sloan) u Seattleu, Washington. Prvenstveno prati Meredith Grey, koju glumi Ellen Pompeo, od njezinih dana pripravnice do uspona u kirurškoj karijeri, istražujući njezine odnose s kolegama i mentorima.

Pompeo se i dalje pojavljuje u seriji, u ulozi koja se ponavlja, okružena uvelike drugačijom postavom od one koja je bila na mjestu 2005. U trenutačnoj postavi nalaze se Chandra Wilson, James Pickens, Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Midori Francis i Niko Terho.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala