Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nine - mjuzikl za kojeg su se zalijepile holivudske face
Ili su zvijezde odlučile raditi pro bono, ili je Rob Marshall opljačkao banku

"Nine" - mjuzikl za kojeg su se zalijepile holivudske face

Uspješni brodvejski mjuzikl "Nine" uskoro će doživjeti svoje filmsko izdanje, i to sa zvjezdanom postavom kakvu je u današnje vrijeme gotovo nemoguće okupiti - Nicole Kidman, Sophia Loren, Daniel Day Lewis, Penelope Cruz, Kate Hudson, Marion Cotillard, Judi Dench i Stacy Ferguson (popularna Fergie iz Black Eyed Peasa) nositelji su zanimljive priče čije se posljednje scene snimaju ovih dana. Film režira Rob Marshall, koji je 2003. godine bio nominiran za Oscara, i to zahvaljujući ekranizaciji hit mjuzikla "Chicago".

Paparazzi su ovih dana ulovili prelijepu Nicole Kidman kako u maniri prave holivudske dive snima burne ljubavne scene s kolegom oskarovcem Danielom Dayom Lewisom, dok je svoj red strpljivo čekala neponovljiva Sophia Loren. I ona je, priznaje, jedva dočekala ovakav projekt. "U današnjem vremenu, u kojem se sve i svašta reprizira, lijepo je vidjeti da se netko sjetio adaptirati ovaj fantastični mjuzikl. Meni je jako drago da sam dio svega ovoga", rekla je Sophia Loren uoči početka snimanja filma.

Nicole Kidman priznala je kako na probama nailazila na brojne probleme - u to je vrijeme, naime, bila trudna, pa su je drugi glumci tretirali s posebnom pažnjom na čemu im je, kaže, posebno zahvalna. "Lijepo je opet početi s pjevanjem i plesanjem, ali malo sam živčana zbog svega. Neke stvari nije baš lako napraviti nakon trudnoće", priznala je glumica, ne štedeći na pohvalama kad su u pitanju plesačke i pjevačke vještine njezinog kolege Daniela Daya Lewisa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Arnol arnol @ 6.2.2009. 1:30

     Sophia Loren i Daniel Day Lewis zvuči zanimljivo, ali Nicol Kidman ( lijepa za reklame, to sigurno ), i Penelope Cruz, ajme zar nisu mogli naći bolju ekipu.

    Bar nema Katie, Toma i Leonarda.

    Treba i to vidjeti. 

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala